CCH Tagetik

Eén van de leidende EPM partijen ter ondersteuning van de Office of Finance.

Sinds de oprichting in 1986 is CCH Tagetik een vertrouwde leverancier van Corporate Performance Management en Business Intelligence software voor onder andere budgeting, forecasting, financial consolidation en disclosure management. Het feit dat CCH Tagetik alle financiële processen in één applicatie bijeenbrengt zorgt voor een verbeterde efficiency, minder risico’s en lagere kosten voor de organisaties die het gebruiken.

CCH Tagetik biedt zowel een stevige on-premise als volwaardige cloudoplossing zonder compromissen, zodat voor elke IT strategie de juiste keuze gemaakt kan worden. CCH Tagetik onderscheidt zich onder andere door een duidelijke focus op het EPM domein en een slimme integratie met aanpalende oplossingen zoals Microsoft BI, SAP HANA en Qlik!.

Finext is een ‘Specialist Consulting’ partner van CCH Tagetik. Door deze samenwerking zijn wij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en nieuwste oplossingen. Onze CCH Tagetik consultants hebben hun certificaten behaald en mogen zich ‘Silver Level Certified Consultant’ noemen.

 

CCH Tagetik oplossingen

Onze ervaren vakmensen zijn specialist op het gebied van:

>   Consolideren met CCH Tagetik
>   Rapporteren met CCH Tagetik
>   Budgetteren en Plannen met CCH Tagetik
>   (Rolling) Forecasting met CCH Tagetik
>   Disclosure Management met CCH Tagetik
>   Dashboarding met CCH Tagetik
>   IFRS en Solvency II met CCH Tagetik

CCH Tagetik technologieën

CCH Tagetik

Een greep uit onze klanten