CCH Tagetik - Performance Management Platform - Finext

CCH Tagetik

Eén van de leidende EPM partijen ter ondersteuning van de Office of Finance.

Sinds de oprichting in 1986 is CCH Tagetik een vertrouwde leverancier van Corporate Performance Management en Business Intelligence software voor onder andere budgeting, forecasting, financial consolidation en disclosure management. Het feit dat CCH Tagetik alle financiële processen in één applicatie bijeenbrengt zorgt voor een verbeterde efficiency, minder risico’s en lagere kosten voor de organisaties die het gebruiken.

CCH Tagetik biedt zowel een stevige on-premise als volwaardige cloudoplossing zonder compromissen, zodat voor elke IT strategie de juiste keuze gemaakt kan worden. CCH Tagetik onderscheidt zich onder andere door een duidelijke focus op het EPM domein en een slimme integratie met aanpalende oplossingen zoals Microsoft BI, SAP HANA en Qlik!.

Bekijk onze CCH Tagetik webinars

Finext en CCH Tagetik

Finext heeft, als partner van het eerste uur, de Platinum partner status van CCH Tagetik. Door onze nauwe samenwerking zijn wij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en nieuwste oplossingen in het CCH Tagetik platform.  We organiseren geregeld kennissessies rondom de oplossingen met CCH Tagetik, zoals de CCH Tagetik Close Up.

onze CCH Tagetik events

 

CCH Tagetik technologieën

CCH Tagetik

Een greep uit onze klanten


AegonAegonAssetManagementAgeasAludiumAnthony VederBRBCaiwayCreditAccessAsiaDanoneDeMonchyDIFHans AndersHES InternationalLelyMNMOBAMourikParkmobilePrivaRoyalhaskoningReesinkRoyal WagenborgTennetVemediaVGZVopak