CCH Tagetik Fast Implementation Template (FIT) - Finext

CCH Tagetik Fast Implementation Template (FIT)

Wat is de Fast Implementation Template (FIT)?

De Fast Implementation Template (FIT) van Finext  is een volwaardige consolidatie-oplossing waarin alles mogelijk is om correct te kunnen consolideren. De FIT is gecreëerd op basis van alle best practices die Finext consultants hanteren bij een implementatie. Alle basisonderdelen die bij elke implementatie terugkwamen, staan standaard ingericht in het template. Tegelijkertijd is de FIT zo ingericht dat deze volledig naar jouw behoeften aanpasbaar is.

Wat is de toegevoegde waarde van de FIT?

Doordat alle basisonderdelen vooraf ingericht staan, kunnen wij met de FIT in een ongekend korte tijd een volledig werkende applicatie neerzetten. Je kunt dus direct aan de slag in een nieuwe CCH Tagetik-omgeving. Deze snelle implementatie scheelt jou enorm veel waardevolle tijd en kosten. Daarnaast dient de FIT als een mooi startpunt om op een agile manier de applicatie verder te verbeteren én aan te passen naar specifieke behoeften. Onderstaande basisonderdelen staan vooraf ingericht in het template:

Het enige dat eventueel nog aangepast hoeft te worden, zijn de dimensies en instellingen die voor elk bedrijf uniek zijn!

Snelle implementatie

Minder kosten

Naar wens aanpasbaar

Welke aanpassingen zijn mogelijk in de FIT?

De FIT werkt volledig uit zichzelf, dus na het inladen van de entiteitenstructuur kun je direct aan de slag! Wil je het template toch meer ‘customizen’? Dan kun je de volgende onderdelen volledig naar wens aanpassen:

  • De accountstructuur
  • Dimensionele details, zoals cost centers
  • Disclosures
  • Workflows
  • Rapportage
  • ETL’s (data-integratie)
  • IC Matching processen

Finext en CCH Tagetik

Finext is een ‘Specialist Consulting’ partner van CCH Tagetik. Dit betekent onder andere dat Finext altijd op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen en de nieuwste oplossingen. De Finext Tagetik consultants zijn door Tagetik zelf opgeleid, gecertificeerd en zijn experts in de volgende CCH Tagetik technologieën:

Tagetik Partner Logo

CCH Tagetik technologieën