BOARD

Een alles-in-één-oplossing voor CPM en Business Intelligence.

BOARD Solutions richt zich sinds 1994 op slimme en snelle oplossingen op het gebied van BI en Performance Management. Waar andere leveranciers vaak meerdere apps hanteren, richt BOARD zich op de vereenvoudiging door één applicatie te gebruiken. Naast functionaliteit van consolidatie, planning en budgettering biedt BOARD ook uitgebreide dashboarding en Business Intelligence functionaliteit aan. Het lange track record van BOARD heeft geresulteerd in slimme oplossingen en templates voor verschillende branches en vraagstukken. De templates zijn dusdanig eenvoudig opgezet dat ze in de praktijk makkelijk te gebruiken zijn.

Finext heeft BOARD opgenomen in haar performance management portfolio vanwege haar bewezen track record en brede functionaliteit. Dit maakt de oplossing geschikt voor organisaties die niet op zoek zijn naar een grote oplossing maar veel functionaliteit zoeken in één platform.

Maakt jullie organisatie al gebruikt van BOARD solutions of zien jullie de potentie ervan? Dan is de komende periode de uitgelezen kans om alle facetten van de organisatie, de user groups en alle facetten van het platform te leren kennen op de BOARDVille conference.

BOARD