Board - Geïntegreerd Performance Management Platform - Finext

Board

All-in-one Decision-Making Platform

Alle stromen binnen Performance Management en Self Service BI integreren in één platform? Dat kan binnen het cloud-platform van Board Solutions! Board biedt oplossingen voor consolidatie, planning en budgettering. Daarnaast worden functionaliteiten als Business Intelligence en dashboarding met elkaar gecombineerd. Door al deze managementinformatie samen te brengen in één systeem, kun je eenvoudig en snel betere beslissingen nemen.

Self Service BI & Performance Management

Board is een flexibel geïntegreerd Business Intelligence (BI) en Performance Management systeem, gemaakt door financials voor de financiële functie. Het doel van Board is om de financiële processen te moderniseren, digitaliseren en harmoniseren.

Op de Nederlandse markt is Board een snelgroeiende ‘nieuwkomer’. Toch bestaat dit Performance Management systeem al jaren; sinds 1994 richt Board Solutions zich op geïntegreerde oplossingen op het gebied van dynamische dashboarding en Performance Management. Het platform wordt wereldwijd door zo’n 3000 organisaties gebruikt binnen diverse branches, zoals Coca-Cola, Ricoh, Puma, Gamma, Siemens, Carglass en TUI.

Board software

Waarom Board?

De grote kracht van Board is dat het veel verschillende functionaliteiten combineert binnen het all-in-one platform. Dat geldt voor consolidatie, planning, forecasting en dashboarding, maar ook voor analyses rondom Supply Chain, Sales, HR en Operations. Ook in de Gartner Magic Quadrant wordt Board gepositioneerd in verschillende categorieën. Deze oplossing is dan ook voor veel van de processen binnen je organisatie in te zetten:

Succesverhalen

Auping

Board realiseerde een Performance Management oplossing voor S&OP en forecasting bij Auping.

Louwman Group

Scenario Planning met Board bij Louwman Group. Geïntegreerd plannen en geautomatiseerde tax reporting. 

Eén platform als oplossing

De software van Board is een alleskunner. Deze oplossing geeft je de mogelijkheid om alle stromen binnen Dashboarding en Performance Management in één platform samen te brengen. Dat is niet alleen beter voor de datakwaliteit, maar ook voor je besturing. Door de consolidatieplanning & forecasting en Business Intelligence (BI) te combineren binnen één tool, krijg je snel slimme inzichten en handige data dashboards. Alle gegevens en kritieke prestatie-indicatoren (KPI’s) worden hiermee in één oogopslag zichtbaar. Hierdoor zijn complexe analyses, rolling forecasts en Integrated Planning eenvoudig haalbaar. Zo krijg je volledige controle over jouw business planning en prestaties.

Het grote voordeel van Board

Met de juiste Performance Management software kun je grote slagen maken in de betrouwbaarheid, snelheid en effectiviteit van de financiële processen binnen jouw organisatie. De integratie van een Performance Management platform geeft je de volgende voordelen:

  • Snellere financial close- en plancyclus;
  • Eenvoudiger om consistente en betrouwbare rapportages te maken;
  • Minder foutgevoelig en één versie van de waarheid;
  • Meer inzicht in de oorsprong van de gegevens;
  • Hogere productiviteit van je financiële team.
Board screen

Board in de praktijk

De software van Board bestaat uit templates die eenvoudig zijn opgezet, zodat ze in de praktijk makkelijk te gebruiken zijn. Met behulp van drag & drop kunnen gebruikers zelf rapportages en analyses opstellen. De brede functionaliteit en de gebruiksvriendelijkheid maakt Board geschikt voor organisaties die niet op zoek zijn naar een grote oplossing, maar wel veel features zoeken in één platform.

Start met Board!

Onafhankelijke consultancypartij

Hoe ondersteunt Finext je rondom Board? Wij zijn de grootste onafhankelijke consultancypartij in Nederland die de implementatie van Board begeleidt, adviseert en ondersteunt. We werken dan ook nauw samen met Board. Onze Board specialisten helpen je met softwareselectie, softwarelicenties, installatie en hosting, advies en implementatie, change management en nazorg en beheer.

Meer weten over Board?

Wij geloven dat het juiste Performance Management systeem afhankelijk is van jouw situatie. Benieuwd hoe Performance Management binnen jouw organisatie geïntegreerd kan worden? Neem contact op met Board expert Ravi Santokhi voor een vrijblijvend consult en ontdek welke voordelen Board jou kan bieden!

Board