Avedos

Met deze technologie kun je makkelijk een integraal beeld creëren van de risico’s voor een organisatie en de daarbij behorende maatregelen om zo efficiënter en effectiever het voortbestaan van een organisatie te managen.

In control zijn, voldoen aan wet- en regelgeving en sturen op risico’s is een activiteit op zich. Anno 2017 worstelen meer en meer organisaties met het effectief en efficient inrichten van hun Governance, Risk en Compliance. Meestal wordt dit handmatig bijgehouden met behulp van geïsoleerde tools zoals Word, Excel of workflow/procesachtige-oplossingen die slechts een deel van de GRC behoeften beantwoorden.

Avedos GRC Solutions heeft met risk2value een geïntegreerde GRC-oplossing ontwikkeld op basis van Microsoft technologie waardoor dit een open en transparante oplossing is gebleken met een hoge mate van automatisering van deze handmatige processen. Tevens is risk2value voorzien van een geavanceerd analyse- en rapportagesysteem.

Wat ook zeer interessant is aan het systeem, is dat er templates worden aangeboden voor normen als ISO27000 en ISO31000

 

De belangrijkste voordelen van risk2value:

  • Flexibele configuratie (Self-Service Modelling)
  • Flexibele rapportage (Self-Service Reporting)
  • Schaalbaar en betere samenwerking
  • Van begin tot einde volledig geïntegreerde GRC oplossing
  • Reductie van operationele kosten en benodigde inspanning
  • Verbeterde transparantie en beveiliging van processen.
  • Reductie van complexiteit

Partnership

Na een succesvolle start in Oostenrijk en uitbreiding naar Duitsland en Zwitserland, met gerenommeerde klanten zoals Volkswagen, Porsche en T-Systems, heeft Avedos nu ook een kantoor geopend in Nederland voor de regio Benelux en Nordics. De integrale aanpak die Avedos hanteert sluit goed aan bij de visie van Finext op GRC. Daarom is Finext een partnership aangegaan met Avedos.

Avedos