Anaplan - Flexibele Integrated Business Planning - Finext

Anaplan

Integrated Business Planning met Anaplan

Integrated business planning met Anaplan betekent dat Finance, Sales, Supply Chain, Workforce, Marketing en IT met elkaar verbindt. De flexibele planningssoftware levert een dynamisch cloud platform.

Flexibel en schaalbaar platform gericht op samenwerking

Anaplan verbindt data, mensen en plannen binnen een organisatie. Het schaalbare platform van Anaplan is gericht op transparantie en samenwerking, waardoor de gehele organisatie weloverwogen beslissingen kan nemen. Dat maakt het planproces sneller, betrouwbaarder en effectiever.
Anaplan integrates business planning

Anaplan toepassingen

Waarom Anaplan?

De komst van Anaplan heeft de wereld van Integrated Business Planning opgeschud. Deze flexibele planningsoplossing onderscheidt zich op een aantal punten ten opzichte van de traditionele Enterprise Performance Management (EPM) producten:

Gebruiksvriendelijkheid

Anaplan biedt gebruikers de mogelijkheid om zelf hun dashboards aan te passen aan persoonlijke voorkeuren. Er is geen afhankelijkheid van een vooraf gedefinieerde format of opzet. Dit kan allemaal zonder hulp van IT of consultants.

Real-time calculatie

Berekeningen worden real-time verwerkt in geïntegreerde planningen waardoor de impact van wijzigingen op elk onderdeel van de organisatie direct inzichtelijk is.

Cloud-based

Anaplan is volledig cloud-based waardoor beheer van servers en bijbehorende investeringen niet van toepassing zijn.

Wil je een kijkje nemen onder de motorkap van Anaplan? Bekijk een van onze webinars.
Anaplan honeycomb integrated business planning

Financiële planning software

Een real-time afstemming tussen alle planningsorganen binnen je organisatie, dát is Integrated Business Planning met Anaplan. Door middel van de financiële planning software is het mogelijk om te synchroniseren met Financial planning, Sales planning, Supply planning en Workforce planning in één gezamenlijk overzicht. Dit resulteert in breed geïnformeerde beslissingen, onderlinge samenwerking en bedrijfsbrede afstemming van het planproces. En dit alles met behoud van flexibiliteit van het proces.

Anaplan gebruikt hiervoor de term Connected Planning, wat wordt gevisualiseerd in de Honey Comb.

Start met Anaplan

Plan een vrijblijvende demo met een Anaplan consult en ontdek de mogelijkheden.

Succesverhalen

Booking.com

Met de implementatie van Anaplan kan Booking.com de operationele kosten op verschillende manieren forecasten, van handmatige invoer tot geautomatiseerde statistische prognoses.

Takeaway.com

De implementatie van Anaplan helpt bij het creëren van nauwkeurige en datagedreven forecasts, die het bedrijf ondersteunen bij haar groei en de integratie van acquisities.

Finext en Anaplan

Finext is vanaf het eerste uur en betrokken bij de eerste implementaties in Nederland. Onze Anaplan kennis en ervaring is gegrond in meer dan 40 Anaplan implementaties in verschillende industrieën. Lees hier hoe we de planprocessen van onze (internationale) klanten hebben verbeterd met behulp van Anaplan.

Anaplan Consultants

Ons gecommitteerde Anaplan team met meer dan 10 ervaren consultants ondersteunt onze klanten vanuit functioneel, technisch en change/ project management perspectief. Dit team wordt ondersteund door 150 collega’s die zijn gefocust op financiële digitalisering. De variëteit in projecten en klanten maakt dat we onszelf durven aan te merken als een sterk gespecialiseerde Anaplan implementatie partij.

Anaplan