Alteryx - Finext

Alteryx

Bij Alteryx wordt de gebruiker op simpele wijze begeleidt bij de uitdagingen rondom het analyseren van zijn data. Het is daardoor een van de leidende Self-Service data-analyse tools.

Alteryx bevat uitgebreide functionaliteiten voor het prepareren, opschonen en samenvoegen van verschillende datasets. Daarnaast biedt de het mogelijkheden voor diepgaande data analyse om te zoeken naar onderliggende verbanden in de data. De software van Alteryx toont een overzichtelijke workflow met de verschillende processtappen. Complexe data wordt hierdoor duidelijk uiteengezet en aanpassingen zijn gemakkelijk aan te brengen. De uitkomsten kunnen eenvoudig worden gevisualiseerd in Qlik,Tableau of PowerBI.

Alteryx_voorbeeld

Finext en Alteryx

Finext en Alteryx zijn partner en we helpen onze klanten met diverse uitdagingen op het gebied van data-analyse. De combinatie van techniek en business-kennis biedt hiermee oplossingen voor corrupte datasets, het samenbrengen van gegevens en verdere analytische uitdagingen. Finext implementeert niet alleen Alteryx, maar ontzorgt in alle onderdelen van procesondersteuning met software. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Onafhankelijk begeleiden van selectietrajecten
  • Verzorgen van Business Cases en ROI-rapporten
  • Implementeren van Alteryx software
  • Implementatie door een projectteam of door de juiste coaching van jouw mensen

De voordelen van Alteryx op een rij:

  • Drag & drop tools met behulp van een intuïtieve gebruikersinterface voor het preparen, mengen, en analyseren van gegevens.
  • Verwerk gegevens uit spreadsheets, data warehouses, cloud-applicaties, en nog veel meer
  • Automatiseer tijdrovende, handmatige data taken en pas analytische queries gemakkelijk aan
  • Minder afhankelijk van andere mensen en systemen om tot de juiste data inzichten te komen

Zelf ervaren hoe Alteryx werkt? Klik op de link om een proefversie te downloaden

download gratis Alteryx 

 

 

Alteryx

Een greep uit onze klanten


ISSM7Springer Logo