Technologieën die Finext toepast - 20 jaar ervaring

Technologieën

Hoewel techniek geen doel op zich is, kunnen de juiste toepassingen wel versnellend en verbindend werken. We weten waar we over praten: Finext opereert meer dan 20 jaar op het snijvlak van finance en IT. Sinds onze start werken we met de leidende oplossingen in de markt. Tegelijkertijd blijven we nieuwsgierig naar de nieuwste toepassingen en oplossingen. Ons portfolio evalueren we dan ook continu.

Acterys

Acterys

Acterys integreert op unieke wijze Microsoft Azure, Power BI en Excel om te plannen, forecasten en rapporteren binnen Microsoft Power BI.

Acterys
Anaplan

Anaplan

Anaplan verbindt data, mensen en plannen binnen een organisatie. Het schaalbare platform van Anaplan is gericht op transparantie en samenwerking, waardoor de gehele organisatie weloverwogen beslissingen kan nemen. Dat maakt het planproces sneller, betrouwbaarder en effectiever.

Anaplan
Board

Board

Alle stromen binnen Performance Management en Self Service BI integreren in één platform? Dat kan binnen het cloud-platform van Board Solutions! Board biedt oplossingen voor consolidatie, planning en budgettering. Daarnaast worden functionaliteiten als Business Intelligence en dashboarding met elkaar gecombineerd. Door al deze managementinformatie samen te brengen in één systeem, kun je eenvoudig en snel betere beslissingen nemen.

Board
CCH Tagetik

CCH Tagetik

CCH Tagetik begrijpt de complexe uitdagingen waar een CFO voor staat. Met een Performance Management Solution (of CPM) ben je in staat om kennis direct te vertalen naar bedrijfsresultaten.

CCH Tagetik
CXO Software

CXO Software

Met CXO Software kan je door middel van een moderne manier bestaande rapportages omzetten naar dynamische weergaven.

CXO Software
F19 Digital First Reporting

F19 Digital First Reporting

Realiseer meer efficiëntie met F19. Combineer content, en publiceer tegelijk naar web en PDF.

F19 Digital First Reporting
Fluence

Fluence

Een stabiele en gestructureerde consolidatie, en tegelijk flexibel plannen en budgetteren? Fluence maakt het mogelijk! Een unieke consolidatie engine als add-on op het Vena platform: best of both worlds…

Fluence
IBM Cognos

IBM Cognos

IBM Cognos is een van de meest toonaangevende spelers in de EPM markt. Doordat innovaties van de technogie afgestemd zijn op de steeds veranderende marktvraag.

IBM Cognos
Jedox

Jedox

Jedox verschaft een hoge mate van flexibiliteit en structuur voor zowel het inlezen, analyseren en het bewerken van data. Jedox biedt een geïntegreerde ETL oplossing die naadloos aansluit op al uw bronsystemen.

Jedox
Microsoft Excel

Microsoft Excel

Excel is het toonaangevende spreadsheetsoftwareprogramma, een krachtig hulpmiddel voor gegevensvisualisatie en -analyse van Microsoft.

Microsoft Excel
Microsoft Power BI

Microsoft Power BI

Ga van data naar inzichten in een paar minuten. Met Power BI voorzie je je gehele team van inzichten door middel van ‘self-service’ analyses van data uit verschillende bedrijfsapplicaties. Koppel, bewerk, en visualiseer je data met het grootste gemak

Microsoft Power BI
OneStream

OneStream

OneStream is het Financial Performance Management platform waarmee alle financiële en operationele processen binnen jouw organisatie op een slimme manier worden vereenvoudigd en verenigd.

OneStream
Oracle EPM

Oracle EPM

Oracle Enterprise Performance Management is een set van geïntegreerde Business en Corporate Performance Management oplossingen. Daardoor worden strategie en finance ondersteunt.

Oracle EPM
Pigment

Pigment

Maak gebruik van geïntegreerde planning om silo's te doorbreken en het bedrijf vooruit te helpen door uw financiële, verkoop-, HR- en marketing-gebruikszaken in één platform te verbinden.

Pigment
SAP Cloud Finance

SAP Cloud Finance

Finext is je SAP partner voor SAP Cloud Finance om je SAP S/4HANA Cloud en SAP Analytics Cloud in te richten vanuit een gedegen begrip van je business. Ons voorstel is een end-to-end oplossing voor operationele finance en EPM: Financial Operations met S/4HANA Cloud Accounting & Reporting op S/4HANA Cloud Financial Planning & Analysis op SAP Analytics Cloud Bij Finext ontwerpen we oplossingen vanuit de business met behulp van onze specialisten die tot de nationale top behoren in hun vakgebied. Met SAP Cloud Finance by Finext maak je gebruik van de meest betrouwbare oplossing in de Cloud, ingericht door fintech specialisten en weet je met zekerheid dat je gegevens veilig zijn met de ondersteuning van SAP. De SaaS oplossingen van SAP zijn ideaal voor bedrijven waarvoor ERP & EPM geen core business is maar wel wendbaarheid met betrouwbaarheid en dataveiligheid bovenaan staan.

SAP Cloud Finance
Sturnis365

Sturnis365

Disclosure Management op een andere manier. Eindgebruikers werken efficiënt samen tijdens het creëren en publiceren van bedrijfsdocumenten met MS Office.

Sturnis365
Tableau

Tableau

Tableau helpt mensen gegevens zien en begrijpen. De software levert snelle analyse en visualisatie op gegevens van elke omvang, formaat, of onderwerp.

Tableau
Tangelo

Tangelo

Tangelo is een oplossing voor het stroomlijnen van bedrijfsrapportageprocessen en het publiceren van rapporten naar PDF (om te printen of te downloaden), als microsite en in elektronische formaten zoals ESEF.

Tangelo
Vena

Vena

Vena is het Performance Management platform dat Excel omarmt en niet vervangt. Hoewel bij de meeste traditionele bedrijven Excel wordt verbannen, geloven we bij Vena dat Excel juist een krachtig middel is om gebruikers uit diverse hoeken binnen je organisatie te laten samenwerken aan succes.

Vena
Workiva

Workiva

Eenvoudig verschillende data elementen verbinden en inzien wanneer je wilt. Workiva is een Reporting en Compliance Cloud platform voor de finance professional die graag meer tijd wil overhouden voor data, analyse en de toekomst.

Workiva