SAP Newsflash - Finext
  • SAP Newsflash

Bekijk ons webinar waar wij een nieuwsupdate gecombineerd met onze visie op de laatste SAP-ontwikkelingen delen. Zo ben je in korte tijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Door Robert-Jan Bronsema, maart 2023

Word je ook herhaaldelijk geconfronteerd met nieuwste updates van SAP? Bij elke update ontstaan er nieuwe implicaties voor jouw bedrijf. Als je niet bovenop de updates zit, kan je snel achterop raken. Het kan zijn dat je de informatie gemist hebt of de gevolgen nog niet onmiddellijk te overzien zijn. Daarom zijn wij er om je te helpen. In ons webinar geven wij een nieuwsupdate gecombineerd met onze visie op de laatste SAP Finance en EPM ontwikkelingen. Zo bent je in korte tijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Ook brengen we je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de SAP Analytics Cloud en Group Reporting.

Dit webinar is perfect voor Business en Financial Controllers die op de hoogte willen blijven van de laatste SAP ontwikkelingen op Finance en EPM gebied:

  • Ondersteuning voor SAP BPC MS is nu verlengd tot Juni 2026
  • Technische upgrade voor SAP BPC naar versie 2021 voor BW4HANA ondersteund tot Dec 2027
  • Met de Strategische visie gaat SAP steeds meer consolidatie functies onder brengen in S/4HANA Group Reporting en rapportage en dashboarding functies in Analytics Cloud of SAP Analysis for Microsoft Office
  • S/4HANA Public Cloud with Group reporting aanbevolen voor organisaties in het midden segment omdat het goed integreert met andere oplossingen van andere vendors.
  • SAP Analytics Cloud krijgt een nieuwe debug functie, een masterdata laad functie en Composition Story Widgets

Registreren

Het webinar direct bekijken? Registreer je dan via onderstaande link!

Taal uitzending: Engels

Bekijk ons webinar!

SAP Analytics CloudSAP S/4HANA Public Cloud Finance