SAP Close Up bij Finext - Finext

SAP Close Up bij Finext

Dinsdag 19 april vond de SAP Close Up plaats. In één middag werden ruim 40 bezoekers vanuit 20 organisaties bijgepraat over de nieuwste ontwikkelingen van het SAP EPM portfolio. Tijdens een 5-tal interactieve sessies werden de bezoekers getrakteerd op een kijkje in de keuken van Eneco, de nieuwste features van Cloud for Planning, de mogelijkheden van SAP Hana Enterprise Cloud en de toegevoegde waarde van BO bovenop BPC. Ook was de SAP digital Boardroom live te bewonderen in Voorburg.

Door Wesley Schulte, april 2016

Plenair programma met de Performance Management roadmap van SAP
Anita Grit en Wesley Schulte van Finext Performance Management nemen je mee in de nieuwste ontwikkelingen rondom het EPM-portfolio van SAP.

Van Microsoft naar Netweaver bij Eneco
Norbert Withoos van Eneco vertelt hoe Eneco de overstap maakte van Microsoft naar Netweaver. Wat was voor Eneco de reden om voor SAP BPC op Netweaver te kiezen? Wat kom je tegen tijdens de migratie? En wat levert het op?

Planning in de cloud
Jethro van der Veer van Finext Performance Management laat live zien hoe Cloud for Planning jouw planningsproces kan ondersteunen. Waar kun je de planningsoplossing voor inzetten? En hoe werkt het in de cloud? Deze sessie is vooral interessant als jouw organisatie nog geen specifieke planningsoplossing gebruikt.

Ook benieuwd naar de mogelijkheden van SAP Cloud for Planning? Meld je hier aan voor onze webinar op 22 juni a.s.

What the HEC?!
Wietse Mol van Swap Support deelt zijn praktijkervaringen rondom SAP HEC (SAP HANA Enterprise Cloud). Wat zijn de laatste ontwikkelingen in vendor cloudoplossingen binnen het EPM-vakgebied? Waarom zou je kiezen voor HANA in de cloud? En wat betekent het als je je architectuur flexibel aan kunt schaffen?

De optelsom van SAP BPC en Business Objects.
Daniel Sanders van Plainwater licht toe hoe je de standaardkoppelingen tussen BPC en BO goed kunt inzetten voor reporting en dashboarding. Hoe kun je de data uit BPC slim combineren met realisatiecijfers? En deze data eenvoudig en tegen lage kosten ontsluiten in rapporten en dashboards?

Consolidatie & Corporate ReportingManagementinformatie & DashboardingPlannen, Budgetteren & Forecasten CXO SoftwareSAP