SAP Close Up

Op donderdag 20 april organiseerden we de eerste SAP Close Up van 2017. Meer dan 60 gebruikers van het performance management portfolio van SAP, wisselde met elkaar ervaringen uit en deelden hun kennis in een informele sfeer. Op deze pagina kun je alle presentaties nog eens rustig inzien en delen we ook de video-impressie.

Door Wesley Schulte, april 2017

In deze editie namen vakgenoten van Endemol Shine Group en Royal Boskalis Westminster ons mee in hun ervaringen. Daarnaast stonden experts klaar om je nieuwe ontwikkelingen te laten ervaren en je vragen te beantwoorden. Als je een volgende keer wilt deelnemen, neem dan even contact op met Wesley Schulte. Hij zal zorgen dat je de uitnodiging krijgt voor de volgende SAP Close Up die we in het najaar van 2017 organiseren.

Het programma

Endemol Shine Group: Hoe houd je SAP BPC wendbaar in turbulente tijden?
Michel Vermeij, Controller van EndemolShineGroup, nam ons mee in zijn visie op SAP BPC in de Cloud en hoe dit zijn organisatie helpt wendbaar te blijven in veranderende tijden.

Royal Boskalis Westminster: Het SAP EPM-portfolio als basis voor optimalisatie Finance
Paul Schurgers, Manager Group Accounting & Reporting bij Royal Boskalis Westminister, vertelde ons hoe het SAP EPM portfolio (SAP BPC en SAP DM) de organisatie heeft geholpen volgende stappen te zetten in de optimalisatie van de financiële processen.

De marketplace

Naast de plenaire presentaties, hebben verschillende experts van Finext, Swap Support en Plainwater hun kennis gedeeld op de marketplace. Hieronder vind je hun presentaties:

Video-impressie

Een Close Up is meer dan alleen presentaties; het zijn vooral de gesprekken tussen de deelnemers die dit event waardevol maken. In de onderstaande video krijg je, letterlijk in vogelvlucht, een indruk van deze middag.

Consolidatie & Corporate Reporting SAP