Ronde Tafel: Integrated Business Planning | Finext | Den Haag

Ronde Tafel: Integrated Business Planning

Tijdens ons rondetafelgesprek ontdekten professionals hoe je meer waarde uit je bedrijf haalt met Integrated Business Planning.

Tijdens ons rondetafelgesprek zaten een aantal professionals bij elkaar. Met elkaar kwamen zij er in één middag achter hoe je meer waarde uit je bedrijf haalt met Integrated Business Planning (IBP). Ze maakten kennis met een geïntegreerde tool als BOARD, wat een betere samenwerking tussen datasilo’s biedt, zodat het verhaal achter de cijfers duidelijk wordt.

Planning Control Cycle

Patrick Tullemans ging in op de rol van de controller als Business Partner van Sales, Marketing en Logistiek. Hij beantwoorde vragen als; “Wat betekent dit qua tijdsbesteding?” en “Hoe zet je ieders kennis en kunde optimaal in voor een soepel Integrated Business Planningsproces?”

Eelco van den Akker gaf inzicht in hoe Philips Personal Health waarde heeft gehaald uit haar S&OP/IBP proces. Hij behandelde vragen als: “Wat zijn de benefits tot dusverre voor Philips?”, “Wat is de rol van de controller in S&OP, hoe sla je de brug tussen Supply Chain en Finance?” en “Hoe borg je de aansluiting tussen S&OP met Rolling Forecast?”

Ravi Santhoki, Senior Financial Planning Consultant bij Board International, toonde aan hoe de Integrated Business Planning concreet wordt gemaakt met de software van Board. Hij nam de deelnemers mee in de best practices van o.a. Coca Cola en andere gebruikers van Integrated Business toepassingen.

Bekijk hieronder de presentaties terug!

Documenten bekijken?

Board