Power BI Summer School | Workshop Power BI | Workshops - Finext

Power BI Summer School

In de Power BI Summer School maakten de deelnemers binnen één dag kennis met de mogelijkheden van Microsoft Power BI. De deelnemers konden na de training direct aan de slag met nieuwe kennis over de functionaliteiten van Power BI en het bouwen van waardevolle dashboards voor de organisatie.

Door Mark Bik, augustus 2018

Power BI Summer School

Ben jij als professional ook afhankelijk van Excel om data samen te voegen en te analyseren? Het gebruik van Excel om data uit verschillende entiteiten te ordenen, samen te voegen en te analyseren is vaak een foutgevoelig proces. In de praktijk zien we dat de potentie van deze data daardoor onvoldoende wordt benut. Zo blijven waardevolle inzichten opgesloten in spreadsheets, databases en operationele systemen.

In de Power BI Summer School maakten de deelnemers binnen één dag kennis met de mogelijkheden van Microsoft Power BI. We wisselden de theorie af door vlot aan de slag te gaan met het bouwen van dashboards, zodat de deelnemers gelijk een goed beeld kregen bij de functionaliteiten en het gebruikersgemak van de tool. De trainers zorgden ervoor dat alles wat geleerd werd in de training werd voorzien van echte tips uit de praktijk. De deelnemers konden na de training direct aan de slag met nieuwe kennis over de functionaliteiten van Power BI en het bouwen van waardevolle dashboards voor de organisatie.

Leer hier ook 5 tips voor Self Service BI

power bi dashboard

Gemist?

Heb je de Power BI Summer School gemist en wil je graag alsnog de workshop volgen? Meld je dan hier alvast aan voor de volgende training.

Presentaties

Bekijk hieronder de presentaties van deze workshop.

Documenten bekijken?

Microsoft Power BI