OnPlan een derde generatie planningsoplossing - Finext
  • OnPlan een derde generatie planningsoplossing

Echte vakmensen moeten met het beste gereedschap kunnen werken. Daarom houden we bij Finext dagelijks de ontwikkelingen in markt op het gebied van financiële software in de gaten en delen we graag onze bevindingen met collega-vakgenoten. We laten je graag kennis laten maken met een derde generatie planningsoplossing die we tegenkwamen in de Verenigde Staten: OnPlan.

Door Mark Bik, november 2022

Het is duidelijk dat in deze turbulente tijden nog meer behoefte is aan het kunnen anticiperen op snel veranderende ontwikkelingen in de wereld. Goed kunnen (scenario)plannen en forecasten is daarom belangrijker dan ooit.

OnPlan helpt hierbij door veel tijdrovende taken zoals het importeren van data, onderhouden van datamodellen en het makkelijk wijzigen van planning logica te automatiseren. Hierdoor heb je meer tijd voor samenwerking en innovatie. Ook zijn met OnPlan “what if” scenario’s beschikbaar met één druk op de knop.

In dit webinar van ongeveer een half uur, geeft Hassan Lakhani van OnPlan een duidelijke overview van deze derde generatie planningsoplossing.

Voor wie is dit interessant?

  • Controllers
  • Business Analisten
  • Managers met operationele planningsbehoefte

Benieuwd?

Vul het formulier hieronder in en kom te weten wat de mogelijkheden zijn met OnPlan.

Bekijk hier het webinar