• OneStream Close Up: Rolling forecasting, IFRS 16 en meer!

Wat betekent de vernieuwde boekhoudstrandaard IFRS 16 voor jou en je organisatie? En hoe zorg je dat rolling forecasting een continu proces wordt i.p.v. een éénmalige verplichting? Deze vragen en meer passeerden de revue tijdens de OneStream Close Up op 11 april in Amsterdam.

Door Martin de Haan, april 2018

OneStreamUpdate Performance Management markt

De ochtend van OneStream Close Up werd zoals gewoonlijk afgetrapt met een korte update van de performance management markt. Martin de Haan schetste de laatste trends in de performance management markt en gaf voorbeelden vanuit onze mooiste projecten.

OneStream Roadmap

Raimon Roth, van OneStream, nam de bezoekers mee in de nieuwste ontwikkelingen op de roadmap van OneStream. Nieuwe features en strategische ontwikkelingen bij OneStream passeerden de revue. In de presentatie hieronder vind je alle details.

Clondalkin Group

Daarna nam Sean Maguire, Group Controller bij Clondalkin Group het woord. Sean deelde zijn visie en ervaringen rondom de toegevoegde waarde die OneStream als platform biedt voor een internationale speler zoals Clondalkin. Sneller rapporteren en beter datakwaliteit zijn de speerpunten, die door de implementatie van OneStream bij Clondalkin Group binnen handbereik kwamen.

IFRS16

Christian Wetterwald van OneStream en Finexters Eric Tip en Edwin van Dalen deelden hun ervaringen en kennis omtrent IFRS 16. De impact van deze nieuwe wetgeving en de mogelijkheden om deze wetgeving met het OneStream-platform op te lossen. Ook de aanpassingen in processen en bronsystemen die nodig zijn voor IFRS16 werden gedeeld en besproken.

Marketplace

Op de marketplace werden de thema’s als Disclosure Mangement, Rolling Forecasting en Cloud-technologie gepresenteerd. Aan de hand van concrete voorbeelden werden oplossingen getoond en besproken. In de onderstaande presentaties vind je alle voorbeelden.

We kijken uit naar de volgende editie!

Documenten bekijken?

Consolidatie & Corporate ReportingPlannen, Budgetteren & Forecasten OneStream