Next level finance projecten - Finext

Next level finance projecten

Meer weten? Neem contact op

Next level financeprojecten

Finance vormt het middelpunt van de organisatie, het is de verbinding tussen alle afdelingen. Hoe meer de organisatie in beweging is, des te belangrijker dat deze verbindingen kloppen. Finance heeft altijd de taak om de organisatie op de meest efficiënte en effectieve manier te faciliteren. Of het nu gaat om veranderingen door ambitieuze groei, een overname door een private-equity-partij of de uitvoering van een verregaande transformatieprogramma’s, binnen een organisatie in verandering komen wij het beste tot ons recht. Als Finext professional helpen we je next level finance te bereiken.

Ketengerichte verandertrajecten

Om ‘next level’ te worden moet je je blikveld verruimen en investeren in de gehele keten. Een silo-overstijgende ketenaanpak stelt je in staat de bijdrage vanuit finance te optimaliseren en is daarom onontbeerlijk voor een toekomstbestendige financefunctie. Finext professionals zien het geheel der dingen en pakken problemen aan bij de bron. We zijn nieuwsgierig naar hoe alles in elkaar grijpt én hebben de drang om er iets aan te doen. Met een ketengerichte aanpak bereiken we structurele oplossingen voor de gehele organisatie, en dat vraagt om kennis van de business, maar ook van alle facetten binnen die keten. Zo krijg je een planning & control-cyclus waarmee je de business gericht, snel en betrouwbaar kunt faciliteren.

Een andere kijk op de financiële wereld

Finexters kijken net even anders naar de financiële wereld – wij hebben oog voor het geheel én voor mensen. We hebben snel door waar mensen samenwerken en waar ze elkaar tegenwerken. Omdat we in korte tijd onze weg vinden binnen een organisatie en de slimme vragen stellen, weten wij wie je moet aansturen en waar je verbinding moet brengen. Finexters verstaan de kunst om alle radertjes opnieuw in elkaar te laten grijpen, en we snappen dat het werk leuker wordt wanneer je mensen verder laat kijken dan hun ‘eigen postzegel’.

Onze professionals zijn gepokt en gemazeld in het financiële werkveld en begrijpen de ins en outs van business & financial control. We hebben de wil om invloed uit te oefenen, zoeken de oplossing die de koers echt verandert, en we richten het zo in dat je niet anders kunt dan de organisatie te besturen. Soms is het daarbij nodig om even op de bestuurdersstoel te gaan zitten; daardoor zijn wij in staat om bij onze klanten indrukwekkende verandertrajecten te realiseren.

Praktijkvoorbeelden

Finext professionals kunnen elk financieel vraagstuk oplossen, waaronder thema’s als betere stuurinformatie of een versneld budgetproces. Dankzij onze uitgebreide kijk in de keuken bij vele top 500-bedrijven in Nederland, beschikken we over unieke inzichten en een rijke expertise. En die delen we graag met je. (zie hieronder)

Finance & Control Kennisbank

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen rondom Finance & Control?