Waarom Excel vervangen als je het ook kan omarmen? Vena laat zien hoe het kan! - Finext

Waarom Excel vervangen als je het ook kan omarmen? Vena laat zien hoe het kan!

Donderdag 26 mei vond de ‘Meet the founders’ sessie van Vena Solutions plaats. In één ochtend werden de gasten bijgepraat over de nieuwste ontwikkelingen in de performance management markt. Daarnaast vertelde Corey Bidmead, Vice President van Vena wat de voordelen zijn van Vena ten opzichte van andere oplossingen, en nam hij ons mee in de toekomst van Vena. Tot slot deelde Reinier Walta, CFO VastNed zijn verhaal waarom hij voor Vena koos als performance management oplossing.

Door Benno van Ingen, mei 2016

Sinds 1 januari 2016 maakt Vena Solutions onderdeel uit van ons performance management portfolio. Vena is de eerste oplossing waarbij men uitgaat van de kracht en flexibiliteit van spreadsheets en daar ook gebruik van maakt. Met deze oplossing worden alle bekende nadelen van Excel weggenomen, en kun je toch blijven werken in je vertrouwde Excel omgeving.

Introductie

Enno van Kampen vertelt je over de nieuwste ontwikkelingen rondom performance management oplossingen, zowel bij de gevestigde orde zoals Oracle en SAP als bij nieuwe spelers zoals Vena worden toegelicht met daarbij hun positie in de huidige markt.

 

‘Meet the founder’ Corey Bidmead

Corey Bidmead is een van de vier oprichters van Vena. In zijn presentatie licht hij het onstaan van Vena toe, legt hij de voordelen ten opzichte van andere oplossingen uit en geeft hij een sneak-preview rondom alle nieuwe ontwikkelingen bij Vena.

 

Eindgebruiker aan het woord

Reinier Walta, CFO van VastNed vertelt waarom hij voor Vena koos als oplossing voor planning, budgeting en consolidatie.

 
Consolidatie & Corporate ReportingPlannen, Budgetteren & Forecasten Vena