Management reporting met Board bij T-Mobile - Finext
  • Management reporting met Board bij T-Mobile

Als groeiende telecom organisatie wil T-Mobile steeds meer dingen binnen de organisatie automatiseren. Door de implementatie van Board, kan het bedrijf de als maar groter wordende poel van data overzichtelijk maken voor de specifieke benodigdheden van elke gebruiker.

Door Ravi Santokhi, juli 2022

Management reporting met Board bij T-Mobile

T-Mobile is één van de grootste telecom bedrijven in Nederland. De missie van het bedrijf is om iedereen in Nederland te voorzien van het best mogelijke internet. Bij deze aspiraties past een management reporting tool die het bedrijf de mogelijkheid geeft data weer te geven op een manier die past bij elke gebruiker.

Board en T-Mobile

T-Mobile heeft ervoor gekozen om al haar financiële rapportages in Board te maken. Denk hierbij aan Profit & Loss Statement, Balancesheet, (directe en indirecte) Cashflow en Treasury. Door al deze rapportages in één CPM oplossing te maken, zorgt het bedrijf er voor dat het meer overzicht krijgt in de financiële situatie van het bedrijf. Daarnaast helpt Board T-Mobile om steeds meer geautomatiseerd en dus sneller en efficiënter te werken.

Board is als erkende CPM oplossing een goede oplossing gebleken voor T-Mobile, de volgende stap wordt het implementeren van een Integrale Business Planning. Kijk de video om te zien wat de implementatie van Board heeft betekent voor T-Mobile.

Meer weten over Board?

Ben je geïnspireerd geraakt door het verhaal van T-mobile en hun management reporting tool van Board? Via deze link kun je ons webinar planning & budgetteren in Board bekijken en op deze pagina staat een videoserie voor je klaar waarin we een aantal elementen van Board toelichten.

Enterprise Performance ManagementManagementinformatie & DashboardingPlannen, Budgetteren & Forecasten Telecom, Media & Technologie Board