Leaseplan project in de prijzen bij SAP Quality Awards 2018 - Finext

Leaseplan project in de prijzen bij SAP Quality Awards 2018

SAP beloont ieder jaar de meest succesvolle implementaties met een SAP Quality Award. In de categorieën ‘Fast Delivery’, ‘Innovation’ en ‘Business Transformation’ worden in totaal 9 projecten beloond met een award. Ook dit jaar valt een Finext klant in de prijzen. Het is Leaseplan dat met de bronzen plak in de categorie Business Transformation aan de haal gaat.

Vervangen en verbeteren met inzet van SAP BPC

Leaseplan heeft na een zorgvuldige analyse van de mogelijkheden haar verouderde corporate reporting platform vervangen voor SAP BPC. Niet alleen de al bestaande functionaliteit werd vervangen door nieuwere technologie. De nieuwe omgeving bood ook de kans een echte Global Finance Solution neer te zetten die veel verder gaat dan puur consolideren en rapporteren. Met dit project is Leaseplan erin geslaagd haar eindgebruikers veel meer analysemogelijkheden te bieden, is de data kwaliteit significant verbeterd en is er nu een veel betere integratie tussen Finance, Treasury en Risk gerealiseerd. Met consistentie, auditability en eenduidigheid als belangrijkste kenmerken.

Finext klanten in de prijzen

De afgelopen jaren zijn er regelmatig projecten van onze klanten in de prijzen gevallen tijdens de SAP Quality Awards. Afgelopen jaar waren het nog Boskalis en Stahl die respectievelijk goud en brons om de nek gehangen kregen. En eerder al CSM Bakery Supplies.

“Het is een mooie erkenning voor het harde werken van onze klanten en onze SAP consultants op onze gezamenlijke projecten. Het bewijst ook dat SAP technologie een sterke enabler is voor daadwerkelijke business transformaties”, aldus Wesley Schulte, Partnermanager SAP bij Finext.

SAP Kennisevents

Wil je meer weten over de mogelijkheden van onze SAP oplossingen of de verhalen van andere gebruikers horen? Meld je dan aan voor onze SAP Close Up op 22 november a.s. waar onder andere Shell en Alliander hun ervaringen delen.

Arjen Wolhoff, Jochen vd Berg (Leaseplan) en Jaap-Willem de Visser (Finext) nemen de Quality Award in ontvangst.

 

Consolidatie & Corporate Reporting Banken & Verzekeraars SAP Cloud Finance