Interim Finance Analist - Finext Finance & Control

Interim Finance Analist

Meer weten? Neem contact op

Interim finance analist

Businessanalyse is erop gericht de zakelijke behoeften, kansen en problemen vanuit de organisatie te verzamelen en dit te vertalen naar bruikbare oplossingen. Verschillende soorten analisten hebben daarin een belangrijke schakelrol, waarvan veel personen in een organisatie afhankelijk van zijn. Finext interim analisten bezitten naast kennis van zaken de benodigde technische en sociale vaardigheden om oplossingen ook daadwerkelijk handen en voeten te geven.

Businessanalist & informatieanalist

Onze interim analisten zijn in staat om bedrijfsprocessen en informatiestromen snel te analyseren en om te zetten in bruikbare informatie en concrete plannen. We hebben een groot aanpassingsvermogen en kunnen het juiste advies goed overbrengen.

Een Finext businessanalist vormt de brug tussen de businessrequirements (stakeholders) en het ontwikkelingsteam. Door altijd helder en open te communiceren weten we de behoeften van alle stakeholders te identificeren, zodat we de scope en het doel van een project nauwkeurig kunnen bepalen. In de keten der verandering komt de businessanalist vóór de informatieanalist aan bod: is door de businessanalist vastgesteld dat er iets moet veranderen in het bedrijfsproces, dan beginnen de werkzaamheden van de informatieanalist. De focus van de informatieanalist ligt daarbij meer op het technische aspect of ICT-gedeelte van de oplossing.

Financieel analist

Hoe kan een organisatie succesvol inspelen op de veranderende maatschappij? Welke financiële koers moet een bedrijf uitzetten? De financieel analist houdt de financiële situatie van een organisatie tegen het licht en onderzoekt welke gevolgen veranderingen hebben voor de financiële positie van het bedrijf. Finext financieel analisten zijn communicatief sterk en hebben een onafhankelijk denkvermogen. We beschikken daarnaast over een gezonde dosis creativiteit én lef. Op basis van haarscherpe analyses helpen Finexters het management om de juiste financiële koers te bepalen.