IBM Planning Analytics: Webinar Cloud oplossing - Finext
  • IBM Planning Analytics: Cloudoplossing voor geïntegreerde planning en analyse

In dit webinar lieten we je zien hoe financiële en operationele planning met elkaar geïntegreerd kunnen worden en hoe je planningsprocessen kunt verrijken met waardevolle analyses met behulp van de nieuwe cloud-gebaseerde softwareoplossing van IBM.

IBM Planning Analytics: Cloudoplossing voor geïntegreerde planning en analyse

Het programma

Tijdens dit webinar gingen we in op een aantal functionaliteiten van Planning Analytics, onder andere real-time diverse planning scenario’s kunt doorrekenen om de impact te zien van gewijzigde geplande verkopen op productie en voorraad. Daarnaast gingen we met Watson Analytics een analyse doen op de historische verkopen om inzicht te krijgen in de onderliggende drivers. Tenslotte gingen we in op de voordelen van IBM Planning Analytics als oplossing bij planning en analyse vraagstukken.

De volgende vragen werden beantwoord

• Hoe leg je de brug tussen financiële en operationele planning?
• Welke mate van flexibiliteit heb je nodig in planningssoftware om aangehaakt te blijven bij wijzigende marktomstandigheden? 
• Hoe kun je analytics op een eenvoudige manier toepassen om te anticiperen op de toekomst? 

Webinar terugkijken

Heb je ons webinar gemist? Bekijk dan hier de volledige opname. Vind je het leuk om op de hoogte gehouden te worden van onze webinars, events en congressen? Volg ons op LinkedIn of houd onze agenda in de gaten!

Plannen, Budgetteren & Forecasten Industrie IBM Planning Analytics