Oracle Hyperion Strategy

Hyperion Close Up bij Finext

Woensdag 25 mei vond de Oracle Hyperion Close Up plaats. In één middag werden ruim 50 bezoekers vanuit 31 organisaties bijgepraat over de nieuwste ontwikkelingen van het Oracle Hyperion EPM portfolio. Tijdens een 5-tal interactieve sessies werden de bezoekers getrakteerd op een kijkje in de keuken van Oracle, een aantal referentieklanten, de nieuwste features van Oracle Cloud en het bestaande productportfolio. Ook werden thema’s als Cost & Profitability management en Cash Flow planning behandelt in Voorburg.

Plenair programma met de Performance Management roadmap van Oracle
Andreea Vasiliu, EPM Product Strategy Manager van Oracle nam ons mee in de strategie en nieuwste ontwikkelingen rondom het EPM-portfolio van Oracle.

CXO Cockpit Introduction
Jan Pierre Quadvlieg gaf ons een introductie in CXO Cockpit. Wat is de toegevoegde waarde van de oplossing en wat zijn de toekomstige ontwikkelingen?

CXO Cockpit bij Friesland Campina
Wilna Lindeman liet ons zien wat de toegevoegde waarde is van CXO Cockpit voor Friesland Campina.

Future of financial consolidation
Rob Visser van Finext nam ons mee in de ontwikkelingen van financiële consolidatie met HFM en FCCS. Wat is de toegevoegde waarde van het product? Welke ontwikkelingen op consolidatiegebied zijn er?
Cost & Profitability Management
Alwin Dooijeweerd van Finext liet ons de toegevoegde waarde van geïntegreerd cost & profitability management zien.

Consolidatie & Corporate ReportingCost & Profitability ManagementGovernance, Risk & ComplianceManagementinformatie & DashboardingPlannen, Budgetteren & Forecasten CXO SoftwareOracle EPM