Hoe integreer je PowerBI in CCH Tagetik? - Finext
  • Hoe integreer je PowerBI in CCH Tagetik?

Al jaren roept men dat de wereld van Finance en IT dichter naar elkaar bewegen. Wat betekent dit concreet voor je bedrijf? Wat voor kansen liggen er op het gebied van integratie en visualisatie? Hoe kun je als finance-afdeling gebruikmaken van de kracht van CCH Tagetik om te koppelen en rapporteren in PowerBI? In deze video bekijken we hoe je als CCH Tagetik Professional op een snelle en eenvoudige manier een naadloze integratie van jouw data richting PowerBI kunt bewerkstelligen.

Door Jeroen Beentjes, mei 2021

PowerBI in CCH Tagetik integreren

Hoe integreer je PowerBI in CCH Tagetik? Als jouw organisatie kiest voor deze sterke combinatie krijg je de volgende drie voordelen:

  1. Je verbreedt de impact die je als finance-afdeling in je organisatie hebt door meer mensen gebruik te laten maken van de rijkdommen die jouw data bezit;
  2. De beschikbaarheid van de rijkdommen van de finance-afdeling in een tool als PowerBI zorgt ervoor dat ook niet-financiële data uit meerdere bronnen tegen de waarheid van finance afgezet kunnen worden. Zo is het mogelijk om tot diepere inzichten te komen betreft de impact van marktbewegingen op de prestaties van je onderneming.
  3. Doordat je de structuren blijft onderhouden in CCH Tagetik ben je als afdeling altijd in control van de definities en categorisering van gegevens in PowerBI.

Bekijk de video!

CCH TagetikCCH Tagetik Reporting