Finext partner van Anaplan

Finext, Anaplan partner sinds 2013

Persbericht: Finext en Anaplan kondigen partnership aan.
Met de ervaren consultants van Finext kunnen nu ook Nederlandse organisaties eenvoudig de overstap maken naar de cloud-based Performance Management oplossingen van Anaplan.

Door Stef Jansen in de Wal, april 2013

Eerste project

Het eerste gezamenlijk project binnen het partnership is in volle gang. “We zitten graag kort op de ontwikkelingen in ons vakgebied,” vertelt Martijn Meuling van Finext. “Het partnership met Anaplan is dan ook een mooie aanvulling op ons Performance Management portfolio. Het geeft ons de kans om onze klanten nog breder te kunnen helpen bij het besturen van hun organisatie.”

“We zitten graag kort op de ontwikkelingen binnen ons vakgebied”

“We hebben veel vaker samen met Finext vooropgelopen in innovaties op het gebied van Performance Management. Het is voor ons een logische stap om ook rondom de baanbrekende mogelijkheden van Anaplan samen op te trekken,” zegt Marco van Oosterhout, Managing Director van Anaplan Benelux.

Anaplan Webinars

Bekijk onze webinars en ontdek de mogelijkheden en de kracht van Anaplan.

Over Anaplan

Anaplan transformeert de wereld van business modellering en -planning. Bedrijven kunnen met ons platform realtime plannen, samenwerken en handelen. Onze gebruikers anticiperen direct op veranderende omstandigheden, en passen deze in hun modellen toe om snel actie te ondernemen. Mensen, plannen en kosten zijn zo met het cloud-platform van Anaplan continu in lijn met de kansen in de markt. Lees hier meer over de functionaliteiten van Anaplan.

Anaplan is een niet-beursgenoteerde onderneming met vestigingen in vier continenten en een hoofdkantoor in San Francisco (VS). Voor meer informatie: www.anaplan.com of volg ze op Twitter: @anaplan.

Over Finext Performance Management

Wij zijn ervan overtuigd dat eenvoud echt werkt. Eenvoud versnelt, verbetert de bedrijfsvoering en maakt organisaties wendbaar.

Vanuit Finext Performance Management realiseren we dit met advies, implementatie en beheer van best-of-breed softwareoplossingen. We richten ons hierbij op consolidatie, disclosuremanagement, planning, costmanagement en dashboarding.

Anaplan