Inspire Circle of Professionals - Finext Partner - Finext

Finext Partner van Inspire Circle of Professionals

Trots zijn wij op het partnership met Inspire Circle of Professionals dat vanaf 1 mei 2016 van kracht is gegaan.

Door Gijs Dijkman, mei 2016

Finext Partner van Inspire Circle of Professionals

Partnership Inspire Finext

Voorburg / Den Bosch, 24 mei 2016 – Finext, een familie van consultancybedrijven gericht op het verbeteren van de financiële functie van organisaties, wil haar kennis zo breed mogelijk delen. Daarom is de onderneming sinds 1 mei 2016 partner van Inspire Circle of Professionals, het sterk groeiende kennisdelingsplatform voor financiële en andere professionals.

Robert van Gemert, de oprichter van Inspire Circle of Professionals: “Wij faciliteren en organiseren kennisdeling. Onze doelstelling is ‘vakgenoten verbinden en inspireren’ als startpunt om hun expertise de ruimte te geven. Bij Finext zijn vertrouwen, verbinden en verrassen het vertrekpunt om deskundigheid uit te dragen. Kortom, wij vormen een mooi span!”

“Inspire is een hoogwaardig netwerk van gedreven financiële professionals (onder andere CFO’s, controllers en riskmanagers)”, vult Alexander Berkhoff van Finext aan. “Wij Finexters gaan Inspire versterken bij de inhoud van hun kennisgroepen, themasessies en hun nieuwe thema-community voor Finance Function Excellence.”

Daarnaast gaan Finext en Inspire samen verder vorm geven aan in-house leer- en ontwikkeltrajecten voor financials. Beide ondernemingen zien dat de behoefte in de markt groeit voor zulke trajecten waarbij leren en verbeteren hand in hand gaan.

Meer weten?

Inspire Circle of Professionals:
Inspire faciliteert het kennis delen en maakt de verbinding. Wij brengen individuen die dagelijks in hetzelfde professionele vakgebied werken met elkaar in contact. Wij ondersteunen dialogen over actuele thema’s in boeiende, professioneel georganiseerde bijeenkomsten, met inbreng van gerenommeerde expertise- en onderwijspartners. Inspire is overtuigd van groei door kruisbestuiving en kennisdeling met vakgenoten. Meer weten? Zie www.inspireprofessionals.nl.

 

High Performance Financiële Functie