Finext Nieuw Organiseren Prijs 2018 - Finext
  • Finext Nieuw Organiseren Prijs 2018

De Finext Nieuw Organiseren Prijs wordt dit jaar alweer voor de 5e keer uitgereikt. Tijdens het Nieuw Organiseren Festival op dinsdag 6 november a.s. in Amersfoort mogen de genomineerden zich presenteren aan het publiek. Een jury kiest de uiteindelijke winnaar. De winnende organisatie krijgt een mooie trofee en mag zich het komende jaar hét voorbeeld van nieuw organiseren noemen.

 

 

Door Frank Fondse, oktober 2018

Organiseren vanuit vertrouwen en menselijke maat

Finext draagt iedereen die organiseert vanuit vertrouwen en de menselijke maat, een warm hart toe. Waarom? Omdat het plezieriger en gezonder is en bovendien succesvoller. Dat is in ieder geval onze ervaring in die ruim 25 jaar werken aan onze manier van organiseren.

Met de Finext Nieuw Organiseren Prijs steken we organisaties een hart onder de riem. Mooie verhalen van mensen met lef die het anders durven doen. De eerste genomineerden voor 2018 zijn inmiddels bekend. Lees hier meer over hun verhalen.

Nieuw organiseren festival 2018

Tijdens het Nieuw Organiseren Festival staan drie dingen centraal:

Inspiratie

Laat je inspireren door de vele mooie voorbeelden en de vele vakmensen die dagelijks aan het nieuw organiseren zijn. En inspireer anderen met jouw verhaal en ervaring.

Ontmoeting

Nieuw organiseren doe je samen. Wij geloven dat in het gesprek met elkaar, in de echte ontmoeting, de mooiste dingen kunnen gebeuren. Op het Nieuw Organiseren Festival is dus ook ruimte voor vertraging en voor mooie ontmoetingen.

Verdieping

Samen kijken we voorbij de hype. We kijken voorbij buzzwords als ‘agile’, ‘lean’ en zelfs ‘zelfsturing’ naar wat erachter zit en wat we daar van kunnen leren.

Kijk hier voor tickets en informatie.

 

Eerdere winnaars Finext Nieuw Organiseren Prijs

Tijdens het Nieuw Organiseren Festival 2017 werd de Finext Nieuw Organiseren Prijs overhandigd aan talentplatform Part – Up. Eerdere winnaars van de prijs waren WP Haton (2016), Mijn School (2015) en Schoongewoon (2014). Deze voorlopers van nieuw organiseren in dienstverlening, industrie, onderwijs en de schoonmaakbranche, ontvingen uit de handen van de jury de wisseltrofee en mochten zich een jaar lang hét voorbeeld van nieuw organiseren noemen.

Over nieuworganiseren.nu

nieuworganiseren.nu is een platform voor en over nieuwe vormen van organiseren. De initiatiefnemers geloven in de creativiteit van ieder mens, en proberen mensen en organisaties te stimuleren om op een nieuwe, andere manier naar het organiseren van werk en maatschappij te kijken.