Finext Nieuw Organiseren Prijs 2017

Finext Nieuw Organiseren Prijs 2017

Het is weer zover: je kunt jezelf of anderen inschrijven voor de Finext Nieuw Organiserenprijs 2017.

Door Frank Fondse, juli 2017

Wat is volgens jou het beste voorbeeld van nieuw organiseren? Welke organisatie of groep doet het écht anders? Welke maatschappelijke vraagstukken worden op een vernieuwende manier aangepakt? Afgelopen jaar mocht WP Haton zichzelf het voorbeeld van nieuw organiseren noemen.

 

Uitreiking Finext Nieuw Organiseren Prijs 2016

Nomineren

Iedereen kan een organisatie, groep of persoon voor de prijs aandragen. Ook mogen organisaties zichzelf kandidaat stellen. De redactie van nieuworganiseren.nu neemt vervolgens contact op met de kandidaat en maakt een portret dat op het platform nieuworganiseren.nu wordt gepubliceerd. Daarnaast wordt de kandidaat uitgenodigd om tijdens een van onze bijeenkomsten zijn/haar verhaal te vertellen.

Prijsuitreiking

Uit de genomineerden worden een aantal kandidaten geselecteerd die opgaan voor de prijs. Zij worden uitgenodigd voor het Nieuw Organiserenfestival op 5 oktober, waar een jury de winnaar zal kiezen. De winnaar mag zich een jaar lang hét voorbeeld noemen van nieuw organiseren en bovendien een vraag stellen aan de coöperatie nieuworganiseren.nu. Wat heb je nodig om jouw initiatief, idee of organisatie verder te brengen?

De deadline voor aanmelden is verstreken. Lees hier wie de genomineerden zijn.