Finext gaat 10e jaar in als SAP Recognized Expertise Partner - Finext

Finext gaat 10e jaar in als SAP Recognized Expertise Partner

SAP heeft onlangs het Recognized Expertise Partnership van Finext wederom verlengd. Dit betekent dat Finext het 10e jaar ingaat als Recognized Expertise Partner van SAP op het gebied van Enterprise Performance Management (EPM).

In 2009 was Finext de eerste Recognized Expertise Partner voor het EPM domein en nu dus ook de eerste gecertificeerde partner die deze mijlpaal bereikt.

Door september 2018

SAP Recognized Expertise-programma

Het SAP Recognized Expertise-programma is er voor klanten van SAP. Op deze wijze garandeert SAP haar gebruikers betrouwbare partners voor ieder specifiek domein. Het predicaat ‘Recognized Expertise Partner’ wordt alleen afgegeven aan partijen met bewezen kennis en ervaring, positieve klantreferenties en voldoende gecertificeerde consultants voor de betreffende oplossingen van SAP. Dit wordt jaarlijks geëvalueerd.

Partnermanager Wesley Schulte is verheugd: ” Wij zijn enorm trots op onze lange en goede samenwerking met SAP als EPM partner en de erkenning die we krijgen vanuit SAP voor ons vakmanschap en onze expertise. SAP is al jaren een leidende partij op het gebied van Enterprise Performance Management en samen met onze gespecialiseerde consultants maakt dat een ijzersterke combinatie met veel tevreden klanten als gevolg.”

Director General Business & Partner Ecosystem Monic van Aarle benadrukt de waarde van een gedegen Partner Ecosysteem voor SAP: “Mede dankzij de enorme kennis en kunde van onze Expertise Partners en het innovatieve karakter van onze oplossingen helpen we zowel grotere als kleinere bedrijven de juiste keuzes te maken in deze snel veranderende wereld. Een gespecialiseerde partner als Finext draagt daar vanuit het Enterprise Performance Management domein ook zeker aan bij en het is dan ook niet voor niets dat ze het predicaat Recognized Expertise Partner hebben.”

Wesley Schulte (Finext), Rudmer Bosga (SAP), Monic van Aarle (SAP)

Als sinds 2003 betrokken bij implementaties

Onze ervaring met SAP BPC en de voorloper Outlooksoft gaat al terug tot de eerste implementaties in Nederland in 2003. Inmiddels zijn we al flink wat jaren verder en hebben we samen met SAP vele projecten uitgevoerd. Alleen al in de afgelopen 5 jaar hebben we ruim 70 vooraanstaande bedrijven geholpen met het verbeteren van hun financiële besturing door middel van SAP EPM technologie.

Waren de eerste projecten vooral met de Microsoftvariant van SAP BPC, de laatste jaren neemt het aantal SAP BPC op Netweaver projecten flink toe. Inmiddels is een kwart van de BPC installaties van onze klanten in Nederland op basis van SAP Netweaver en dat zal de komende tijd alleen maar toenemen. Niet in de laatste plaats door de nieuwe ontwikkelingen op BPC vlak.

SAP Quality awards

In de afgelopen tien jaar als ‘Recognized Expertise Partner’ zijn wij door SAP al menig maal beloond voor ons harde werken en ons vakmanschap. En recent zijn er weer twee door Finext uitgevoerde projecten in de prijzen gevallen tijdens de SAP Quality Awards. Eén op het gebied van Fast Delivery en één op het gebied van Business Transformation. Bij ‘Fast Delivery’ draait het om het snel, efficiënt en met oog voor kwaliteit implementeren van SAP oplossingen. ‘Business Transformation’ gaat over de impact van een implementatie op de bedrijfsvoering.

Verbeteren vanuit de financiële functie

Vanuit Finext richten we ons het vereenvoudigen van de bedrijfsvoering en het verbeteren vanuit de financiële functie met gebruik van slimme technologie. We helpen een scala aan organisaties in verschillende sectoren met de performance management oplossingen van SAP. De afgelopen 5 jaar hebben we vooral ook veel industrie en construction & engineering bedrijven voorzien van pragmatische oplossingen.

Nieuwste oplossingen tegen het licht

Samen met SAP blijven we druk bezig met het onderzoeken van de mogelijkheden van nieuwste (EPM) producten. Denk hierbij aan Group Reporting (S4/HANA), SAP Analytics Cloud (SAC), Financial Consolidation , BPC 11 en Disclosure Management. Onze bevindingen over deze producten komen regelmatig terug in webinars en artikelen.

Wil je meer weten over onze SAP oplossingen kijk dan hier.

SAP Cloud Finance