Finext benoemd tot Diamond Partner door OneStream Software - Finext
  • Finext benoemd tot Diamond Partner door OneStream Software

Finext heeft de uitzonderlijke status van Diamond Partner Level behaald. Wereldwijd hebben minder dan een dozijn van de OneStream consultancy partners deze titel in ontvangst mogen nemen. Het Diamond Level weerspiegelt de diepgaande ervaring en het uitstekende werk van de OneStream consultants van Finext.

Door Marc Roest, februari 2020

Finext benoemd tot Diamond Partner door OneStream Software

Finext is benoemd tot Diamond Partner Level samen met haar zusterbedrijf Sonum International. Deze nieuwe status past bij een lange lijst van prestaties; inmiddels zijn er meer dan 70 OneStream-projecten geïmplementeerd. In 2014 leverden Finext en Sonum International, als eerste OneStream Partner in continentaal Europa, de eerste 5 OneStream implementaties. In de afgelopen zeven jaar kwamen daar nog eens 65 implementaties bovenop.

Hoogste niveau van OneStream-partnerschap

“Vol enthousiasme kondigen we aan dat aan Finext en Sonum International de Diamond Partner Level status is toegekend,” aldus Stephanie L. Cramp, vice president of global alliances bij OneStream. “Finext en Sonum International hebben deze uitzonderlijke Diamond status verdiend door hun uitstekende werk en hun diepgaande kennis van financiën en processen.”

Het Diamond Partner Level is het hoogste partnerschapslevel, wat wereldwijd aan minder dan een dozijn van de consultancy partners is toegekend. “Met onze sterke relatie van de afgelopen zeven jaar als basis, zien we dat OneStream over de hele wereld EPM naar een hoger niveau heeft getild. OneStream groeit nog steeds razendsnel en levert corporate standards, terwijl het ook voldoet aan de detail-wensen van de businessunits en de business processen. En dit alles in één enkele uniforme applicatie,” zegt Marc Roest, lead consultant bij Finext.

Meer dan Performance Management

Finext en Sonum bieden een diepgaand en breed aanbod rondom implementaties van businessprocessen. “OneStream is meer dan een Performance Managementoplossing. Het platform is zeer geschikt om verschillende businessprocessen te combineren in één systeem,” zo gaat Marc verder. “Onze consultants gebruiken hun zakelijke, functionele en technische kennis bij organisaties om deze processen te combineren tot één bron van informatie.”

Deze kennis beslaat niet alleen een aantal Performance Managementprocessen, zoals integrated business planning, managementinformatie, consolidatie, account reconciliation, cash forecasting en lease accounting (IFRS16), maar ook processen als BI, projectadministratie en sustainability reporting.

OneStream al meer dan 70 implementaties

Finext en Sonum International hebben bij ruim 35 bedrijven verspreid over 10 landen meer dan 70 OneStream-projecten succesvol geïmplementeerd. “Door de jaren heen hebben we onze eigen OneStream Center of Excellence opgebouwd met ruim 35 ervaren consultants,” zegt Roy Piek, lead consultant bij Sonum International. “Onze specialisatie stelt het Office of Finance & Operations in staat om een waardevolle businesspartner te worden, door ervoor te zorgen dat de organisatie voor de volle 100% gebruik maakt van het platform.”

Finext en OneStream

Ontdek meer over de mogelijkheden van OneStream voor jouw organisatie bij één van onze webinars en evenementen:

Enterprise Performance ManagementManagementinformatie & DashboardingPlannen, Budgetteren & Forecasten OneStream