Financial Planning in Board bij Louwman Group - Finext
  • Financial Planning in Board bij Louwman Group

“Passie om mensen te bewegen.” Dat is waar De Louwman Group voor staat. Zelfs als één van de grootste autobedrijven van Europa wil het bedrijf behendig blijven en in kunnen spelen op de nieuwste trends. Met de implementatie van Board kan De Louwman Group blijven groeien, maar toch het belangrijkste niet uit het oog verliezen: de klant.

Door Ravi Santokhi, augustus 2022

Board en Louwman Group

Bij Louwman Group is het belangrijk om snel en effeciënt in te kunnen springen op de nieuwste trends in de automotive wereld. Als groot automotive bedrijf opereert Louwman Group niet alleen in Nederland. Ook in Zweden, België, Denemarken en Tsjechië heeft het bedrijf vestigingen. Het is belangrijk dat al deze verschillende werkmaatschappijen met elkaar integraal kunnen samenwerken. Door de implementatie van Board Financial Planning verdwijnen alle losse Excel sheets en is alles te vinden op één locatie.

De mogelijkheden die Financial Planning in Board bied

Financial Planning in Board bied Louwman Group de nodige hulpmiddelen in één CPM oplossing. Verdere implementatie van Board bij Louwman Group heeft ervoor gezorgd dat niet alleen de financiële planning gedaan wordt in Board, maar ook de reporting over deze planning. Van de P&L en de balans, tot een overzicht van (in)directe cashflows: het is allemaal mogelijk.

Daarnaast is Board ook flexibel in te richten. Additionele wensen voor meer overzicht is dus geen probleem. Je kunt Board inrichten hoe jij dit wil. Bekijk hieronder wat de implementatie van Board heeft betekend voor de Louwman Group.

Meer weten over Board?

Ben je geïnspireerd geraakt door het verhaal van De Louwman Group? Via deze link kun je ons webinar planning & budgetteren in Board bekijken en op deze pagina staat een videoserie voor je klaar waarin we een aantal elementen van Board toelichten.

Enterprise Performance ManagementPlannen, Budgetteren & Forecasten Board