Project Control

Grote projecten en programma’s zijn intensieve trajecten die veel extra aandacht vragen. Vaak zijn het tijdelijke trajecten die een complex karakter hebben. Inzicht en voorspelbaarheid zijn geen overbodige luxe om het beste projectresultaat te behalen. Finext helpt organisaties om projecten voorspelbaar en transparant te maken. Met dit inzicht is sturing richting het beste resultaat voor jouw organisatie mogelijk.

We zien nog te vaak dat projecten gaandeweg onnodig complex worden gemaakt door processen en procedures. Wij ervaren juist dat de mensen en de verbinding het succes bepalen. Bij Finext hebben we ruime ervaring in de wereld van grote projecten en complexe programma’s. Onze project control aanpak is gebaseerd op eenvoud en behoudt focus op de essentie en kwaliteit.

Hiermee zorgen we ervoor dat jij jouw business doelstellingen kunt realiseren vanuit een betrouwbare en solide fundering. Wij geven inzicht en advies om jou de juiste keuzes te kunnen laten maken.

De projectcontrollers van Finext zijn van nature ondernemend, verbindend en oplossingsgericht.

  • Ruime ervaring in project en programma control;
  • Ondernemende aanpak gericht op eenvoud en verbinding;
  • Bewezen project control aanpak als solide basis.

Sinds 2007 vieren wij project en programma control successen bij Rabobank, KPN, Essent, BP, Alphatron Marine, ProRail, en T-Mobile.

Project Control

Een greep uit onze klanten