Keten- en procesoptimalisatie - Datagedreven verbeteren - Finext

Keten- & Procesoptimalisatie

Binnen het P2P-domein verbeteren wij het volledige proces van bestellen tot betalen door middel van een gestructureerde aanpak. Hierbij beginnen we met het analyseren met behulp van onze value scan. Vervolgens selecteren we de juiste verbeteraanpak, en uiteindelijk implementeren we de oplossing. Dit kan zowel een toolimplementatie als een procesverbetering zijn. Ook in het O2C process maken wij gebruik van de drieslag analyseren, selecteren, implementeren. De focus ligt hier op het optimaliseren van complexe omzetstromen. Wij zijn hierbij overtuigd van een datagedreven aanpak.

Het datagedreven verbeteren doen wij onder andere met process mining. Process mining is toe te passen bij elke procesverbetering. Het laat op basis van procesdata zien hoe het proces er uitziet. Dit kan visualisatie zijn van een combinatie van workflow-, CRM- en ERP-systemen. Hierdoor kan process mining de hele procesketen in kaart brengen. Lees meer over hoe wij process mining inzetten bij PGGM, bij de bekostiging in de zorg, voor efficientere en effectievere RPA en voor onze  valuescan Purchase-to-Pay.

Bij al onze keten- en procesoptimalisaties maken wij gebruik van het Lean Six-Sigma gedachtegoed. Dit betekent voor ons een constante focus op het toevoegen van klantwaarde en gedegen cijfermatige onderbouwing. Daarnaast begeleiden we ook specifieke Lean Six-Sigma projecten. Een greep uit onze klanten: PGGM, KPN, Espria, Bartiméus, Stedin, Tele2, PostNL, Cyclus, Sanquin.

Keten- & Procesoptimalisatie

Een greep uit onze klanten


BartimeusJoulz logoKPNPGGM LogoStedinTele2 logo