Keten- & Procesoptimalisatie

Organisaties presteren beter als kosten gespaard worden waar dat kan. Finext creëert deze ruimte door ervoor te zorgen dat je elke stap efficiënt uitvoert.

Tegenwoordig levert de financiële afdeling van een organisatie ook managementinformatie. Finext vervangt het handmatige werk door efficiëntere operationele activiteiten die keten-breed geoptimaliseerd zijn. Het resultaat: eenduidige, transparante en consistente processen, waarbij je moet denken aan het verwerken en factureren van klantorders (Order To Cash) en de verwerking van inkoopfacturen (Purchase To Pay).

Met haar ruime kennis en ervaring creëert Finext inzicht in P2P en O2C-processen. Wij verbeteren hen door te sturen op het aantal openstaande debiteuren. We versterken tegelijkertijd Planning & Control-cycli door een optimale samenwerking tussen afdelingen en professionals te realiseren. Daarbij worden we geïnspireerd, en zeker niet gelimiteerd, door methoden en technieken vanuit Lean, Six Sigma en INK. Bovendien zijn wij in staat om jouw organisatie de tools in handen te geven zodat jij zelfstandig een continue verbetering van jouw bedrijfsprocessen kan realiseren.

Finext heeft binnen dit vakgebied onder andere opdrachten uitgevoerd voor de Erasmus Universiteit Rotterdam, Hogeschool Utrecht, Hilverzorg, Dichterbij, Buurtzorg, Holland Casino, USG, Stedin, PostNL en Kompaan en De Bocht.

Keten- & Procesoptimalisatie

Een greep uit onze klanten