Enterprise Performance Management - EPM Oplossingen - Finext

Enterprise Performance Management

Veel succesvolle ondernemingen besturen hun organisatie door middel van Enterprise Performance Management (EPM). EPM zorgt niet alleen voor meer inzicht in actuele performance. Het zorgt ook voor een snellere en efficiëntere samenwerking tussen afdelingen.

Enterprise performance management

Slimme software voor verbetering van bedrijfsprocessen

Vaak is een softwareoplossing een slimme enabler om bedrijfsprocessen te verbeteren. Elke situatie is uniek en vraagt om een specifieke aanpak. We werken daarom met de best mogelijke oplossingen in de markt en ondersteunen onze klanten end-to-end. Van advies, softwareselectie en implementatie tot aan nazorg en beheer. Benieuwd welke voordelen EPM heeft voor jouw organisatie?

Snel sturen, analyseren en optimaliseren

Verkrijg op eenvoudige en snelle wijze inzicht in de performance. Met EPM kan elke afdeling binnen de organisatie dezelfde accurate cijfers ophalen. Op deze manier kan een afdeling niet alleen sneller, maar ook gerichter bijsturen. Enkele facetten binnen Enterprise Performance Management zijn planning, forecasting, reporting en dashboarding. EPM helpt het planningscyclus te verkorten, verduidelijken en te vereenvoudigen.

Optimaliseren met Enterprise performance management

Enterprise Performance Management: meer vertrouwen in jouw rapportages

Een Enterprise Performance Management (EPM) oplossing helpt organisaties met het bepalen van een duidelijke strategie, het maken van overzichtelijke planningen en heldere analyses. We ondersteunen onze klanten met pragmatische oplossingen op het gebied van:

Keten- en Procesoptimalisatie

Organisaties presteren beter wanneerr kosten worden bespaard. Finext creëert deze ruimte door ervoor te zorgen dat elke stap op een efficiënte manier wordt genomen.

Plannen, Budgetteren & Forecasten

Beter anticiperen op veranderende omstandigheden in je organisatie. Finext helpt organisaties met het slimmer, sneller en eenvoudiger maken van hun budget-, plannings- en forecastingsproces.

Consolidatie en Corporate Reporting

Creëer overzicht door verschillende rapportage onderdelen te integreren in slimme rapportagesystemen. Finext biedt krachtige consolidatie oplossingen die corporate reporting optimaliseren.

Disclosure Management

Voorkom zoveel mogelijk ad hoc en handmatig werk. Disclosure management oplossingen helpen je om sneller basiscijfers in te zien en het maand- en jaarverslag proces of interne managementrapportages te versoepelen.

Informatie Management & Dashboarding

Zet huidige gegevens om in toekomstgerichte informatie met de juiste managementinformatie en dashboarding. Een snelle besluitvorming maakt ondernemingen effectief en succesvol.

Cost & Profitability Management

Verkrijg nieuwe inzichten in de rentabiliteit van je producten, dienstverlening en klanten. Zo weet je precies welk onderdeel de meeste aandacht nodig heeft.

Hoe organisaties voordeel halen uit EPM

Volledige automatisering

Vermijd fouten en arbeidsintensief werk dankzij volledige automatisering van rapportages, consolidatieprocessen en financiële planning.

Ruimte voor strategie en toekomst

Krijg kloppende cijfers achter het verhaal en ervaar een versnelling van de cyclustijden. Zo ontstaat er meer tijd en ruimte voor strategisch werk.

Betere samenwerking tussen afdelingen

Laat cijfers en data samenkomen in één plan, zodat alle operaties en afdelingen binnen de organisatie goed met elkaar kunnen samenwerken.

Software partners met wie we samenwerken

Al 20 jaar implementeren we de leidende Enterprise Performance Management oplossingen bij inmiddels ruim 200 organisaties in binnen- en buitenland. Ons Performance Management team bestaat uit meer dan 70, vakbekwame en gecertificeerde EPM professionals.

anaplan
Microsoft logo - EPM
Sturnis logo
oracle logo
SAP logo
Vena Logo
CCH Tagetik-EPM
board logo
Workiva logo

Bezig met oriënteren? Bekijk ons Software Selectie traject.

Het selecteren van een oplossing voor consolideren, rapporteren, budgetteren en forecasten is voor veel organisaties een complexe en tijdrovende taak. Geen zorgen! Het Software Selectietraject van Finext helpt je tijdens de oriëntatie, test en selectiefase.

Performance Management Waardeketen

Samen met Plainwater, Sonum International en Swap Support vormen wij de Performance Management Waardeketen.

Om soepel te kunnen rapporteren en besturen, is verstand van alle elementen van Enterprise Performance Management noodzakelijk. Hiervoor bundelen we onze expertise van informatiesynergie & architectuur, advies & implementatie en beheer, hosting & installatie voor zowel nationale als internationale projecten.
Elk vanuit ons eigen vakmanschap, verbonden door onze unieke manier van werken. Goed sturen, met betrouwbare cijfers en snelle rapportages uit een stabiel systeem, wordt zo werkelijkheid voor elke organisatie.

Finext waardeketen