Disclosure Management - Rapportages nu nog sneller voltooid - Finext

Disclosure management

Rondom het jaarverslag wil je het liefst zoveel mogelijk handmatig en ad hoc werk voorkomen. Disclosure management oplossingen helpen je om sneller basiscijfers in te zien en het maand- en jaarverslag proces of interne managementrapportages te versoepelen.

 

Automatiseer handmatige processen

Wat is Disclosure Management?

Disclosure management is het stroomlijnen van handmatige rapportage samenstellings- en controleprocessen. Door de zogeheten ‘Last-Mile’ te stroomlijnen krijg je als organisatie inzicht in welke rapportageprocessen open staan voor verbetering. Op deze manier kun je op een efficiënte en flexibele manier jaarverslagen en andere statutaire rapportages publiceren. 

Disclosure Management: meer tijd voor bedrijfsprestaties

Binnen organisaties zien we regelmatig dat finance professionals, gegevens, die voornamelijk voortkomen uit management analyses, besprekingen – en toelichtingen, handmatig moeten verwerken. Deze handmatige verwerking en controle van gegevens kost enorm veel tijd.

Disclosure management helpt finance professionals om deze handmatige processen te automatiseren en te stroomlijnen, waardoor je deze kostbare tijd beter kunt inzetten. Bijvoorbeeld voor het effectief analyseren en communiceren van bedrijfsprestaties en risicobeoordelingen.

More time with disclosure management

Voordelen van Disclosure Management

Sneller jaarverslag proces

Ervaar het gemak van automatische koppelingen en voorkom handmatige activiteiten. Bespaar tijd door slimme collaboration functies en workflowbeheer.

Voorkom foutgevoeligheid

Complex versiebeheer is verleden tijd. Meerdere mensen en afdelingen kunnen nu samen werken aan één document.

Minder handmatige handelingen

Stop met tijd verdoen aan het proces. Krijg tijd voor focus op de inhoud.

Zichtbaarheid van A tot Z

Laat in één keer het verhaal zien achter de cijfers. Volledig geautomatiseerd.

Disclosure Management Oplossingen

Bij Finext geloven we dat eenvoud werkt. Met meer dan 20 jaar ervaring op het snijvlak van finance en IT, binden we de succesvolle toepassingen aan de juiste organisaties. Sinds onze start werken we met leidende oplossingen uit de markt. Bekijk hieronder onze Disclosure management oplossingen.

SAP logo

SAP Disclosure management

SAP is de marktleider op het gebied van EPM oplossingen en biedt slimme oplossingen om bedrijfsvoering te stroomlijnen. Met SAP Disclosure management (DM) kun je eenvoudig data en commentaren van verschillende mensen combineren. Exclusief bij SAP DM is de audit trail, waarmee je eenvoudig kunt zien wie welke wijziging heeft gemaakt.

of doe direct de software selectie test

CCH Tagetik Logo

CCH Tagetik Collaborative Office

Met CCH Tagetik maak je gemakkelijk rapporten die je zowel op het web als in Excel kunt raadplegen. Werk je als organisatie graag in Excel, maar zoek je naar een minder foutgevoelige oplossing? CCH Tagetik biedt het gemak van Excel en de flexibiliteit van de Cloud, echter zonder de hoge foutgevoeligheid van traditionele rapportages.

of doe direct de software selectie test

Sturnis365-logo

Sturnis365 Disclosure management

Sturnis biedt Disclosure Management op een andere manier. Eindgebruikers werken efficiënt samen tijdens het creëren en publiceren van bedrijfsdocumenten met MS Office. Sturnis 365 staat bekend om hun klassieke applicatie-implementatie ‘Inversed Design’. Hiermee kun je een bestaand document importeren, waarna Sturnis de applicatie creëert.

of doe direct de software selectie test

Workiva logo

Workiva Disclosure management

Workiva maakt het mogelijk om gegevens direct vanaf de bron met elkaar te verbinden. Hierdoor neemt de nauwkeurigheid van data en het vertrouwen in de data toe. Het open platform maakt het mogelijk om de meest complexe datastromen met elkaar te koppelen. Workiva is de meest nieuwe partner bij Finext.

of doe direct de software selectie test


 

Een greep uit onze klanten


Brabant water logoMourikReesink