Digital Finance - Finext

Digital Finance

De financiële functie heeft zich de laatste jaren ontwikkeld van het rapporteren van resultaten naar het creëren van waarde binnen de organisatie. Toch lopen financieel professionals tegen een aantal blokkades aan. Specifiek gaat het om datakwaliteit en integraliteit van data. Finext helpt organisaties in hun streven om data gedreven te worden door concrete stappen te zetten om deze blokkades op te ruimen.

Data, het nieuwe goud van de 21e eeuw. De financiële functie houdt zich dagelijks bezig met data in de vorm van cijfers. Het opstellen van rapportages, het bijhouden van de budgetten en het opstellen van een nieuwe financiële planning, allemaal processen waarbij financiële en niet-financiële data gebruikt wordt.

Onze experts helpen bedrijven bij het digitaliseren van financiële processen. Zij kijken vanuit een bedrijfsmatig perspectief en verbinden de juiste expertises aan elkaar. Een combinatie van organisatorische best practices en de inzet van moderne middelen leggen de basis voor Digital Finance.