Cost & Profitability Management - Verlagen van kosten - Finext

Cost & Profitability Management

Inzicht in de rentabiliteit van jouw producten, dienstverlening en klanten is essentieel om de juiste aandacht aan het juiste onderdeel te geven. Finext verzorgt dit inzicht.

De kern van cost- en profitability management is het drukken van kosten en het genereren van winst. Heb je betrouwbaar en actueel inzicht in de kosten van de activiteiten van de waardeketen? Kun je baten koppelen aan deze kosten? Meer inzicht maakt dat werknemers hun aandacht kunnen focussen op daar waar binnen jouw onderneming de grootste ROI verkregen wordt.

De opkomst van nieuwe technologische ontwikkelingen maakt Customer Value Management (CVM) mogelijk. CVM benut data uit verschillende bronnen om je gedetailleerd inzicht te geven in de kansen om het rendement per klant te verhogen.

Waar ga je beginnen? Finext helpt bij dit arbeidsintensieve project door samen met jou te kijken of je de dingen goed doet én of je de goede dingen doet. Daarna bekijken we op welke manier dit nog verbeterd kan worden. Sinds 2007 hebben we succesvolle projecten afgerond voor ING Retail, Nationale Nederlanden, Rabobank, PGGM en vele anderen.

Cost & Profitability Management