Consolidatie & Corporate Reporting - Finext

Consolidatie & Corporate Reporting

Het integreren van verschillende organisatieonderdelen in slimme rapportagesystemen biedt organisaties overzicht. Finext biedt krachtige consolidatie oplossingen die corporate reporting optimaliseren.

Corporate reporting heeft functionele consolidatie nodig. Een krachtige consolidatie en een overzichtelijk rapportagesysteem verschaffen organisaties die snel afsluiten een snelle toegang tot hun informatie. Zulke organisaties hebben extra tijd voor analyses met toegevoegde waarde, kunnen meer vertrouwen op de kwaliteit van de cijfers en voldoen beter aan hun regulatorische verplichtingen. Bovendien worden kosten gereduceerd en de relatie met stakeholders versterkt.

Finext maakt haar handen graag vies aan het optimaliseren van een bestaand consolidatieproces of het integreren van verschillende rapportagesets met slimme toolsets. Ook helpen we organisaties bij hun softwareselectie van een nieuwe CPM oplossing. Wij zorgen ervoor dat je met vertrouwen met een corporate report bij je stakeholders op bezoek kunt.

Sinds 1999 verbeteren wij met succes de consolidatie- en rapportageprocessen en systemen voor Action, Aegon, ASML, BAM, Fugro, Jacobs Douwe Egberts, Vopak en vele anderen.

Corporate Reporting

Corporate reporting kent meerdere thema’s en standaarden:

Consolidatie & Corporate Reporting

Een greep uit onze klanten


AalbertsActionAegonArcadisASMLBAMBoskalisEneco logoFlowtradersFugrogstarrawHans Anders LogoHuisman LogoHunkemollerIHCJDELeaseplanLelyMNParkmobileRoyalhaskoningStage EntertainmentTerbergVopakWavin