Enterprise Performance Management - Finext helpt winnaars van morgen.
  • Enterprise Performance Management

Veel succesvolle ondernemingen besturen hun organisatie door middel van Enterprise Performance Management (EPM) om hun strategische doelen te realiseren. Finext helpt ze de winnaars van morgen te worden en te blijven.

20 jaar track record

Al 20 jaar implementeren we de leidende Enterprise Performance Management oplossingen bij inmiddels ruim 200 organisaties in binnen- en buitenland. Ons Performance Management team bestaat uit bijna 100 ervaren, vakbekwame en gecertificeerde EPM professionals. Hiermee zijn we de grootste onafhankelijke performance management specialist van Nederland en vallen we regelmatig in de prijzen.

We ondersteunen onze klanten met pragmatische oplossingen op het gebied van:

  • Consolidation & Corporate Reporting
  • Financial planning & budgeting
  • (Rolling) Forecasting
  • (Integrated) Business Planning
  • Disclosure Management
  • Dashboarding & Reporting
  • Cost & Profitability Management

Software als slimme enabler

Vaak is een softwareoplossing een slimme enabler om deze processen te verbeteren. Elke situatie is uniek en vraagt om een specifieke aanpak. We werken daarom met de best mogelijke oplossingen in de markt en ondersteunen onze klanten end-to-end. Van advies, softwareselectie en implementatie tot aan nazorg en beheer.

Klanten en cases

Onze ogen lichten op wanneer we het hebben over de pragmatische oplossingen die we hebben gerealiseerd bij onze klanten en hoe dit hun financiële functie weer een stuk beter en mooier heeft gemaakt. Ze helpen we de winnaars van morgen.

Performance Management Waardeketen

Samen met Plainwater, Sonum International en Swap Support vormen wij de Performance Management Waardeketen.

Om soepel te kunnen rapporteren en besturen, is verstand van alle elementen van Enterprise Performance Management noodzakelijk. Hiervoor bundelen we onze expertise van informatiesynergie & architectuur, advies & implementatie en beheer, hosting & installatie voor zowel nationale als internationale projecten.
Elk vanuit ons eigen vakmanschap, verbonden door onze unieke manier van werken. Goed sturen, met betrouwbare cijfers en snelle rapportages uit een stabiel systeem, wordt zo werkelijkheid voor elke organisatie.

performance management waardeketen

Onze softwarepartners

Echte vakmensen werken met het beste gereedschap. We evalueren ons portfolio aan oplossingen dan ook continu. We ondersteunen de leidende EPM oplossingen van vandaag, maar ook de winnaars van morgen.

Board logo grijs 3Oraclelogo-sigmaconso