• Eenvoudig en efficiënt kennis verwerven tijdens de OneStream Close Up

Tijdens de OneStream Close Up deelden we onder meer de performance management visie en strategie van Hunkemöller. We lieten zien hoe deze toonaangevende retailer van het jaar OneStream XF heeft ingezet om haar business beter te sturen en in staat is om beter te anticiperen op continue veranderende marktomstandigheden.

Door Rob Visser, november 2017

De OneStream Close Up is al jaren een succes. In deze editie loste Rob Visser van Finext het schot door een update omtrent de huidige projecten, best practices en de Finext visie omtrent de marktontwikkelingen rondom OneStream.

Na deze inspirerende nieuwe inzichten kwam het klantverhaal van Hunkemöller aan bod. Hanno van Vuren, manager financial controlling bij Hunkemöller, deelde zijn ervaringen met OneStream als consolidatie- en managementinformatieoplossing. Best practices en een praktische projectaanpak passeerden onder andere de revue.

Na een korte break kon je zelf een onderwerp kiezen op de marketplace zoals:

  • Consolidatie ondersteunen met OneStream, hoe integreer je IC matching, FX calculaties en eigen vermogen afstemming in OneStream.
  • Best-practices omtrent rolling forecasting in OneStream.
  • Dashboarding; Hoe kunnen dashboards je helpen om data te presenteren in OneStream?
  • Cloud, SaaS of On-Premise? Wat zijn de mogelijkheden en waar moet je op letten?

Voor de ware OneStream experts was de OneStream ”Deep Dive” beschikbaar waarin Raimon Roth van OneStream uitleg gaf over de toegevoegde waarde van embedded Excel opties in de laatste versie van OneStream.

Kijk hier de presentaties terug

We kijken terug op een productieve, inspirerende en leerzame dag. Wil je meer weten over onze kennissessies, events en webinars? Check hier de agenda voor het komende half jaar!

 

Managementinformatie & DashboardingPlannen, Budgetteren & Forecasten Retail & FMCG OneStream