Digital Finance 2021 - Terugkijken - Finext

Digital Finance 2021

Digitale transformatie is een belangrijke trend. Veel organisaties zien de noodzaak ervan in. Het is niet meer weg te denken uit ons werkende leven. Op 11 november vond ons nieuwste event ‘Digital Finance’ plaats. Tijdens dit event deelden experts hun visie op trends in Digitale Transformatie. Scroll naar beneden om de volledige opname terug te kijken.

Tijdens ons evenement organiseerden we de volgende sessies:

Interview met Dr. Didier Bonnet

Didier is een wereldwijd erkende thought leader op het gebied van digitale transformatie. Hij pionierde meer dan tien jaar geleden met het concept van digitale transformatie en is co-auteur van de bestseller “Leading Digital”, beschreven als de “broncode” voor het begrijpen van het DNA van succesvolle digitale transformatie. Zijn nieuwe boek “Hacking Digital” is gericht op best-practice uitvoering. Didier is een strategisch denker die diepgaand onderzoek combineert met diepgaande bedrijfservaring. Hij heeft enkele van ’s werelds grootste organisaties geholpen bij hun transformatie tot digitale leiders. Didier is professor Strategie en Digitale Transformatie aan IMD Business School in Zwitserland.

Discussie & Panel met Prof. Dr. Frank Hartmann en Maarten Bronda

Prof. Dr. F.G.H. Hartmann RC Frank Hartmann is hoogleraar Accounting aan de Nijmegen School of Management, Radboud Universiteit. Frank doet onderzoek naar financiële sturing in complexe organisaties en de rol van financiële informatie op menselijk gedrag. In zijn recente onderzoek maakt hij gebruik van inzichten van neurobiologische technieken uit de neurowetenschappen en de filosofie van de geest. Hij publiceert over dit onderwerp in (inter)nationale wetenschappelijke en vaktijdschriften. Hij is tevens (co-)auteur van een aantal leerboeken op dit gebied. Frank doceert in verschillende onderwijsprogramma’s voor controllers en financieel managers.

Interview met Menno Lanting

Menno Lanting wordt beschouwd als dé expert op het gebied van de impact van de snel veranderende wereld op innovatie, organisaties en leiderschap. Hij is een veelgevraagd spreker en adviseur. Hij geeft 200 lezingen en workshops per jaar die uitblinken door een bijzondere mix van humor, praktische voorbeelden en goed onderbouwde cases. Meer dan 100.000 mensen hebben zijn bestsellers gelezen, waaronder “Connect!”, managementboek van het jaar.

Bekijk de volledige opname hieronder

 

Consolidatie & Corporate Reporting