SAP Quality Award 2015 voor Finext en CSM Bakery Supplies

CSM Bakery Supplies en Finext winnen SAP Quality Award 2015

Op de SAP Quality Award uitreiking op 16 september is het SAP BPC project van Finext bij CSM Bakery Supplies uitgeroepen tot Bronze Winner in de categorie Fast Delivery.

Door Wesley Schulte, september 2015

Op de SAP Quality Award uitreiking op 16 september is het SAP BPC project van Finext bij CSM Bakery Supplies uitgeroepen tot Bronze Winner in de categorie
Fast Delivery.

“We zijn erg trots met deze mooie beloning voor ons goede project”, vertelt Wesley Schulte, partnermanager SAP bij Finext. De jury roemde vooral de goede samenwerking tussen Business en IT in het project en het voldoen (of zelfs overtreffen) van alle business doelstellingen die gesteld werden. Benno van Ingen, consultant en projectmanager van Finext en nauw betrokken bij het project: “En dit allemaal in een project met een hoge tijdsdruk, mede door de overname van de bakery supplies activiteiten door de private equity partij Rhone Capital.”

Wesley Schulte (rechts op de foto) nam de Quality Award in ontvangst.
Wesley Schulte (rechts op de foto) nam de Quality Award in ontvangst.

Projecten komen in aanmerking voor een nominatie voor de SAP Quality Award wanneer een project succesvol is verlopen en in lijn is met de 10 Quality Principles van SAP. Daarnaast wordt binnen de categorie Fast Delivery specifiek gelet op de doorlooptijd van het project gecombineerd met het succes en het reduceren van Total Cost of Implementation (TCI) en Total Cost of Ownerhsip (TCO).

Industrie SAP