CCH Tagetik Summerschool - Alles wat je moet weten over Tagetik - Finext

CCH Tagetik Summerschool

Het is weer zomer! De perfecte tijd om je kennis over CCH Tagetik nog eens bij te spijkeren. Daarom introduceren wij: CCH Tagetik Summer School. In een reeks van 6 webinars laten wij je zien wat CCH Tagetik voor jouw bedrijf kan betekenen, hoe je CCH Tagetik eenvoudig kan toepassen binnen jouw bedrijf en nog veel meer. Zo kun je na de zomer weer beginnen met een frisse start. We hebben de webinars voor je in de juiste, chronologische volgorde geplaatst, maar als je met een onderwerp al bekend bent, sla deze dan gerust over.

Door Jeroen Beentjes, juni 2020

Vul onder aan de pagina het formulier in om toegang te krijgen tot de CCH Tagetik Summerschool. De CCH Tagetik Summerschool zal bestaan uit de volgende webinars:

Eenvoudig Consolideren met CCH Tagetik

Wanneer je de juiste software gebruikt wordt het rapportage- en consolidatieproces binnen jouw organisatie een stuk minder complex. Want wie wil er niet een snellere financiële close-cyclus of eenvoudigere en betrouwbaardere rapportages kunnen maken? Wil jij weten hoe dit kan bijdragen aan jouw organisatie? In dit webinar neemt onze expert op het gebied van consolideren je mee in de consolidatie van CCH Tagetik.

CCH Tagetik Budgeting & Planning: 5 best practices voor een beter en efficiënter planproces

Welke lessen kunnen wij leren van andere bedrijven op het gebied van planning en control? Hoe ga jij als bedrijf het beste om met deze uitdagingen? En hoe helpt CCH Tagetik daarbij? Aan de hand van vijf principes gaan wij in op deze en meer vragen tijdens dit webinar.

IFRS16 met CCH Tagetik

Dat de leaseverplichtingen onder IFRS16 een grote impact zullen hebben is inmiddels voor iedereen bekend, zowel administratief als financieel. Gelukkig heeft CCH Tagetik een goede applicatie om een deel van je zorgen weg te nemen. Deze oplossing is zowel stand-alone als geïntegreerd met bestaande CCH Tagetik applicaties te gebruiken. In dit webinar leer je hoe je met behulp van de technologie van CCH Tagetik leasecontracten correct in je rapportage kan krijgen.

Het verwerken en analyseren van grootboekmutaties in CCH Tagetik

Met de komst van de CCH Tagetik Analytical Information Hub is er de mogelijkheid om grote hoeveelheden data in CCH Tagetik op te nemen en te verwerken. Dit betekent ook dat je CCH Tagetik applicatie nog slimmer in te zetten is. Tijdens dit webinar gaan we dieper in op hoe je het beste grootboekmutaties kunt verwerken en analyseren in CCH Tagetik.

Laat je cijfers spreken door dashboarding in CCH Tagetik

CCH Tagetik is naadloos te integreren met diverse dashboarding tools. Na het leggen van een connectie kun je volautomatisch én on demand je gegevens verversen en de laatste ontwikkelingen binnen je organisatie op de voet volgen. Hoe presenteer je je key-informatie in één oogopslag, en laat je cijfers spreken met dashboards in CCH Tagetik? In dit webinar gaan we dieper in op deze vraag.

Disclosure Management met CCH Tagetik Collaborative Office

Met CCH Tagetik Collaborative Office kun je tot nauwkeurige en consistente interne- en externe rapportages komen. Deze Disclosure Management oplossing kan van erg grote toevoeging zijn voor een bedrijf. Ook kunnen er eenvoudig rapporten in worden opgesteld met een koppeling naar verschillende databronnen. Hoe je dit doet, leer je in dit webinar. Klik hier om dit webinar te volgen.

Heb je vragen over een webinar, of wil je meer weten over een onderwerp? Neem dan gerust contact op met Jeroen Beentjes.

Neem deel aan de CCH Tagetik summerschool webinars

Enterprise Performance Management CCH Tagetik