• CCH Tagetik Close Up: onbekende functionaliteiten en verhalen uit de praktijk

Tijdens de CCH Tagetik Close Up op 28 november stonden naast het verhaal van Vopak en NOVEC, juist de minder bekende aspecten van CCH Tagetik centraal. Hieronder vind je een korte samenvatting van de middag en de presentaties.

Door Leon den Braber, november 2017

Bezoekers van onder andere Royal HaskoningDHV, Parkmobile, MS Mode en PGGM waren aanwezig bij restaurant Dengh in Utrecht om in een viertal verfrissende presentaties onder andere over de praktijkverhalen van Vopak en NOVEC te leren.

Het spits werd afgebeten door Leon den Braber, die ons op de hoogte bracht van de laatste ontwikkelingen rondom CCH Tagetik bij Finext en Swap Support, waaronder een aantal verbeteringen in de Financial Workspace.

Vervolgens deelden Margareta Henrich en Jaap Los van de Koninklijke Vopak hun ervaringen met CCH Tagetik, waarbij Jaap in het bijzonder in ging op de Capex-planning bij Vopak, en hoe hierdoor onder andere meer specificatie van de cijfers per project mogelijk is.

Na het verhaal van Vopak, liet Nick Lammerts in zijn presentatie een aantal minder bekende functies van CCH Tagetik zien, waarbij onder andere een verbeterde workflow in het web en Master Data Management werden belicht.

Tenslotte liet Michiel Wassink ons in samenwerking met Niels Sterkenburg zien hoe een efficiënte manier van dashboarding NOVEC heeft geholpen bij het gemakkelijker behalen van de bedrijfsdoelen.

Wil je meer weten over onze kennissessies, events en webinars? Check hier de agenda voor het komende half jaar!

 

Consolidatie & Corporate ReportingManagementinformatie & DashboardingPlannen, Budgetteren & Forecasten CCH Tagetik