CCH Tagetik Close Up 2022 - Finext

CCH Tagetik Close Up 2022

De ontwikkelingen in het financiële domein denderen door en het is een goed moment om vooruit te kijken naar wat er allemaal komen gaat. Zo ook voor de gebruikers van CCH Tagetik. Dit jaar namen we iedereen mee in de nieuwste ontwikkelingen van ons vakgebied tijdens de CCH Tagetik Close-Up!

Door Jeroen Beentjes, november 2022

Afgelopen najaar hebben we weer een geslaagde editie van de CCH Tagetik Close Up mogen hosten. Zoals te zien in bovenstaande video hebben betrof het event een gezonde mix van leren, mogelijkheden bekijken en gezelligheid. Tijdens deze dag zijn de volgende inspirerende sessies aan bod gekomen:

 • Advanced Forecasting
  Niels Koops, Solutions Architect bij CCH Tagetik (Wolters Kluwer), praatte ons bij over een nieuwe module van CCH Tagetik: de Business Planningsmodule, vroeger bekend als Vanguard. Tijdens zijn presentatie bracht hij meerder use-cases aan het licht vanuit zijn eigen implementatie-ervaring.
 • BI Connectoren
  Finext heeft in het verleden een eigen BI-connector ontwikkeld, maar tegenwoordig zijn er nog veel meer opties op de markt. Samen met Bas Ranzijn van cpmVision bekeken we de keuzes die je anno 2022 hebt voor BI op CCH Tagetik.
 • ESG
  ESG is de aankomende regelgeving die momenteel veel in opspraak is. In een korte sessie gaf Renée Zijlstra, Senior Consultant bij Intire, handvatten over de marktopties rondom ESG.
 • Digital Adoption Platform
  Digital Adoption Platform is de nieuwste technologie om gebruikers te begeleiden in CCH Tagetik. Jurgen van Bergen, Digital Finance Consultant bij Finext, liet in een demo zien hoe deze software naadloos in CCH Tagetik geïntegreerd kan worden.

 

Na het bijwonen van dit event waren de gasten weer helemaal up-to-date over de nieuwste features en mogelijkheden van CCH Tagetik.

Is het voor jou al even geleden dat je een rapportage in CCH Tagetik hebt gemaakt, of ben je benieuwd of je alle functionaliteiten wel optimaal gebruikt? Floris Steenvoorden, CCH Tagetik Reporting Specialist, geeft op 29 november een hands-on training op ons kantoor. Hier vind je meer informatie!