The Future of Corporate Reporting 2015 - Finext

The Future of Corporate Reporting 2015

Meer en meer organisaties zijn overtuigd van het belang van Integrated Reporting (IR). Tijdens ‘The Future of Corporate Reporting’ delen William van Niekerk van Koninklijke BAM Groep en Floor Klein van Vodafone Nederland hun ervaringen. Wat kan Integrated Reporting voor organisaties betekenen?

“Persoonlijk durf ik de stelling wel aan dat Integrated Reporting de toekomst van Corporate Reporting is,” trapt Wesley Schulte van Finext Performance Management de kennissessie af. Het is voor Finext de aanleiding om Integrated Reporting centraal te stellen tijdens deze derde kennissessie rondom ‘The Future of Corporate Reporting’. “Integrated Reporting is de manier om zowel in- als extern te laten weten hoe je er als organisatie voor staat. Alle aspecten – financieel, niet-financieel en lange termijn visie – worden belicht om een volledig beeld te geven van de performance van een organisatie. Een belangrijk doel is dat de organisatie minder vanuit de cijfers, maar meer vanuit waardecreatie en strategie gaat denken en acteren.”

“Integrated Reporting is de toekomst van Corporate Reporting.”

INFORMATIE VOOR DE STAKEHOLDERS
Twee organisaties die al ver zijn met Integrated Reporting zijn Vodafone Nederland en Koninklijke BAM Groep. “Voor ons is publiceren geen verplichting, toch hebben we gekozen voor Integrated Reporting,” vertelt Floor Klein van Vodafone Nederland tijdens de interactieve kennissessie.
De bevlogenheid van de nieuwe CEO speelde een grote rol in de start van Integrated Reporting binnen Vodafone Nederland. “Wij hebben geen sustainability strategie, maar een business strategie die sustainable is.”

Downloads

Consolidatie & Corporate Reporting