Board unboxed: Bekijk de programmeervrije planningstool - Finext
  • Board unboxed: Bekijk de programmeervrije planningstool

Ontdek hoe simpel het is om aan de slag te gaan met Board via deze unboxing video’s! In een reeks van vier video’s nemen we je mee in de programmeervrije planningsoplossing van Board. We kijken onder andere naar het gebruiksgemak van een drag & drop dashboard en het bouwen een planningsmodel met mogelijkheden van zowel top-down als bottom-up planning.

Door Ravi Santokhi, juni 2022

Plannen, budgetteren en forecasten met Board

Maak kennis met Board: een programmeervrij platform met ingebouwde BI-functionaliteit. De grote kracht van Board is dat het veel verschillende functionaliteiten combineert binnen het all-in-one platform. Dat geldt voor consolidatie, planning, forecasting en dashboarding, maar ook voor analyses rondom Supply Chain, Sales, HR en Operations.

Ben jij benieuwd hoe simpel het is om aan de slag te gaan met Board? Bekijk dan snel de unboxing video’s via onderstaand formulier!

Geïnspireerd geraakt?

Onlangs gaf Ravi Santokhi een webinar over Plannen & Budgetteren in Board. In dit webinar gaat hij dieper in op driver-based planning binnen Board en hoe de verschillende planningsmodellen geïntegreerd zijn met elkaar. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden van plannen & budgetteren met Board? En op welke manier je met Board jouw plannings- en budgetteringsprocessen kan optimaliseren? Bekijk dan het webinar Plannen & Budgetteren met Board via deze link!

Video's bekijken?

Plannen, Budgetteren & Forecasten Board