SAP Quality Award nominatie voor Arlanxeo - Finext
  • Arlanxeo project genomineerd voor SAP Quality Award

SAP beloont ieder jaar de meest succesvolle implementaties van hun software met een SAP Quality Award. In de categorieën ‘Fast Delivery’, ‘Innovation’ en ‘Business Transformation’ worden in totaal 9 projecten beloond met een award. Ook dit jaar dingt er weer een Finext project mee naar de prijzen.

Arlanxeo project genomineerd voor SAP Quality Award

Nominatie SAP Quality Award ‘Business Transformation’

Het is Arlanxeo dat genomineerd is voor een SAP Quality Award in de categorie ‘Business Transformation’. Arlanxeo, een wereldleider op het gebied van ontwikkeling en productie van synthetisch rubber, heeft de afgelopen maanden haar consolidatie en corporate reporting significant verbeterd door de implementatie van SAP Business Planning and Consolidation ‘Optimized for S/4HANA’.

In een dynamische periode waarin er veel grote veranderingen tegelijkertijd in de organisatie plaatsvonden is het projectteam, naast Arlanxeo bestaande uit Finext en Plainwater, erin geslaagd een succesvol project te realiseren. Dit is niet onopgemerkt gebleven bij SAP en heeft geresulteerd in een nominatie voor een SAP Quality Award in de categorie Business Transformation. De bekendmaking van de winnaars zal plaatsvinden tijdens Connect to Innovate, dat plaatsvindt op 1 en 2 oktober.

SAP Quality Award 2017SAP Quality Award 2018

2017 en 2018 – Stahl, Boskalis en Leaseplan vallen in de prijzen

Finext en SAP

Klanten en projecten van Finext zijn de afgelopen jaren regelmatig genomineerd voor een SAP Quality Award. Zo viel in 2018 Leaseplan nog in de prijzen en een jaar eerder waren het zelfs twee van onze klanten, Stahl Holdings en Boskalis, die een award in ontvangst mochten nemen. We zijn al meer dan 10 jaar Recognized Expertise Partner van SAP en verzorgen regelmatig workshops en trainingen.

SAP Silver Partner Logo

Kennissessies

De komende maanden houden wij meerdere kennissesies en webinars over de verschillende SAP oplossingen. Kijk hier voor de agenda met onze kennisevents. Eerdere webinars over de oplossingen van SAP kun je hier terugkijken.

Consolidatie & Corporate Reporting SAP Cloud FinanceSAP BPC consolidatie