Vena: workshop Empowering Spreadsheets - 29 oktober 2020 - Finext

Vena: workshop Empowering Spreadsheets

Workshop Vena Empowering Spreadsheets – 29 oktober – 09:00 – 17:00 uur

Loop jij ook tegen de limieten van Excel aan? Zou je de focus minder op het verzamelen en controleren van data willen hebben en meer op analyseren? Dan is de workshop Empowering Spreadsheets een mooie aanvulling op je kennis. We laten zien hoe je de flexibiliteit van Excel kunt combineren met de betrouwbaarheid en moderne functionaliteiten van Vena.

Wat biedt Vena boven op Excel?

VenaTijdens de workshop ga je zelf ervaren dat Vena een grote toevoeging is op Excel. Excel heeft voor een planningsproces zijn limieten, Vena kan die limieten opheffen en meer mogelijk maken.

Tijdens de workshop

Excel biedt een hoop voordelen maar je kunt je planproces enorm verbeteren door Vena erbij te gebruiken. We gaan tijdens de workshop dieper in op hoe Vena (financiële) planprocessen verbetert en versnelt, aan de hand van de volgende elementen:

 • Workflow- & procesbegeleiding
 • Standaardisatie & presentatie van data
 • Rekenkracht
 • Data integratie
 • Audit en beveiliging functionaliteiten

Met je eigen data werken die dag

Om ervoor te zorgen dat je echt kunt beleven wat de mogelijkheden zijn van Vena, kun je van tevoren je eigen spreadsheet voor (financiële) planning inleveren. Een aantal van de ingestuurde spreadsheets gebruiken we tijdens de workshop. Door deze praktijkvoorbeelden kun je meteen zien welke voordelen Vena oplevert voor jouw organisatie.

De voordelen van een fysieke workshop

Er is  bewust gekozen voor een fysieke workshop om optimaal aandacht te kunnen geven aan alle cursisten. Op deze manier kunnen wij jullie zeer snel en effectief kennis laten maken met de mogelijkheden van Vena. Uiteraard werken wij volgens alle Covid-19 regels om de gezondheid te waarborgen.

Doordat we iedere deelnemer direct aandacht kunnen geven, kunnen we snel inspelen op vragen en discussies. Het resultaat is een spontane en interactieve sfeer binnen de groep!

Tevens is 1-op-1 begeleiding mogelijk tijdens de opdrachten. Zo kunnen we iedereen gelijkwaardig laten meekomen met de krachten en mogelijkheden van Vena.

In het kort:

 • Volledige aandacht voor elke cursist
 • Snelle en effectieve kennismaking met Vena
 • Interactief karakter
 • 1-op-1 begeleiding
 • Uitdagender dan een online workshop

Meld je aan via het formulier onder aan deze pagina.

Programma

8:30 Ontvangst

9:00 – 17:00 Hands-on workshop
We starten de dag met een algemene introductie van Vena en duiken daarna dieper de belangrijkste onderdelen van de oplossing in.

Je zit veel aan de knoppen en leert aan de hand van praktijkvoorbeelden hoe het echt is om met Vena te werken. Ook gaan we tijdens de workshop aan de slag met spreadsheets vanuit de cursisten.

Aan het einde van de dag kun je zelf een eenvoudig proces met invoertemplates en rapporten opzetten.

Voor lunch wordt gezorgd.

Voor wie is dit interessant?

 • FP&A medewerkers
 • (HR-)Business & Financial Controllers
 • Finance Managers

Details

Tijdstip: 29 oktober, 09.00 – 17.00
Locatie: Binckhorstlaan 36, 2516 BE in Den Haag
Parkeren: Parkeren kan kosteloos bij de locatie.
Investering: € 250,- (excl. BTW)