Workshop Empowering Spreadsheets - 10 september 2020 - Finext

Workshop Empowering Spreadsheets

Workshop Vena Empowering Spreadsheets – 10 september – 09:00 – 17:00 uur

Loop je ook tegen de limieten van Excel aan? En zou je de focus minder op het verzamelen en controleren van data willen hebben en meer op analyseren? Dan is de workshop Empowering Spreadsheets een mooie aanvulling op je kennis. We gaan laten zien hoe je de flexibiliteit van Excel kan combineren met de betrouwbaarheid & moderne functionaliteiten van Vena.

Wat biedt Vena boven op Excel?

VenaTijdens de workshop zullen we laten zien op welke manier Vena waarde toevoegt bij het gebruik van spreadsheets. Excel heeft voor planning zijn limieten, Vena kan die limieten opheffen en meer mogelijk maken.

Tijdens de workshop

Excel biedt een hoop voordelen maar je kunt je planproces enorm verbeteren door Vena erbij te gebruiken. We gaan tijdens de workshop dieper in op hoe Vena (financiële) planprocessen verbetert en versnelt, aan de hand van de volgende elementen:

  • Workflow- & procesbegeleiding
  • Standaardisatie & presentatie van data
  • Rekenkracht
  • Data integratie
  • Audit en beveiliging functionaliteiten

Met je eigen data werken die dag

Om ervoor te zorgen dat je echt kunt beleven wat de mogelijkheden zijn van Vena, kun je van tevoren je eigen spreadsheet voor (financiële) planning inleveren. Een aantal van de ingestuurde spreadsheets gebruiken we tijdens de workshop. Door deze praktijkvoorbeelden kan je meteen zien welke voordelen Vena oplevert voor jouw organisatie.

Meld je aan via het formulier onder aan deze pagina.

Programma

8:30 Ontvangst

9:00 – 17:00 Hands-on workshop
We starten de dag met een algemene introductie van Vena en duiken daarna dieper de belangrijkste onderdelen van de oplossing in.

Je zit veel aan de knoppen en leert aan de hand van praktijkvoorbeelden hoe het echt is om met Vena te werken. Ook gaan we tijdens de workshop aan de slag met spreadsheets vanuit de cursisten.

Aan het einde van de dag kun je zelf een eenvoudig proces met invoertemplates en rapporten opzetten.

Voor lunch wordt gezorgd.

Voor wie is dit interessant?

  • FP&A medewerkers
  • (HR-)Business & Financial Controllers
  • Finance Managers

Details

Tijdstip: 10 september, 09.00 – 17.00
Locatie: Binckhorstlaan 36, 2516 BE in Den Haag
Parkeren: Parkeren kan kosteloos bij de locatie.
Investering: € 250,- (excl. BTW)