Webinar Predictive Forecasting in Vena Solutions - Finext

Webinar Predictive Forecasting in Vena Solutions

webinar predictive forecasting in vena solutions

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Is Predictive Forecasting abstract en iets voor in de toekomst?

Wij brengen de deze vraagstelling tijdens het webinar predictive forecasting aan het licht met praktische voorbeelden. We vertellen het verhaal van twee klanten waarbij we de forecast hebben verbeterd met de implementatie van predictive technieken. In een ‘proof of concept’ van slechts 6 dagen hebben we een duidelijk meetbare verbetering aangetoond vergeleken met de handmatige forecast.

Dinsdag 18 april geven wij een webinar waarbij we laten zien hoe je met slimme technieken je forecast automatisch kunt laten voorspellen. Heb je momenteel veel handmatige input, wil je de eigen forecast challengen of heb je momenteel geen beeld hoe de forecast zich verhoudt tegenover markt trends en de historische cijfers? Dan laten we je in een uur tijd zien hoe je in Vena Solutions op verschillende manieren een forecast kunt laten voorspellen. Met twee Proof of Concepts (POC’s) bij twee totaal verschillende organisaties nemen we je mee in de beginselen van predictive forecasting.

We starten met de aanleiding van de twee uitgevoerde POC’s, laten we zien hoe dit werkt in Vena en laten we de resultaten zien. Bovendien krijg je een beter perspectief van de verschillende manieren waarop we een predictive model kunnen opzetten.

Wil je zelf ook een eerste stap maken richting geautomatiseerd forecasten? Meld je dan aan voor het webinar predictive forecasting in Vena Solutions. Aanmelden kan via het formulier onderaan de pagina!

Voor wie is dit interessant?

  • Business controllers
  • FP&A Managers
  • Forecast analisten

Details

Datum: dinsdag 18 april 2023
Tijd: 10:00 – 11:00 uur
Locatie: online
Taal: Engels